Home > Lifestyle > Doliu în lumea artistică! Soţia unui mare cântăreţ roman a murit

Doliu în lumea artistică! Soţia unui mare cântăreţ roman a murit

Sâmbătă seara s-a stins din viaţă cea de-a doua soţie a regretatului Aurelian Andreescu, Mariella, la doar 60 de ani, conform România TV.

Artistul Cornel Constantiniu a confirmat informaţia: “Cu regret doresc să vă anunţ că sâmbătă seara a încetat din viaţă, Mariella Andreescu, soţia nu mai puţin regretatului Aurelian Andreescu”.
Aurelian Andreescu s-a căsătorit cu Mariella Annie Dumitriu în anul 1976 şi doar moartea artistului i-a despărţit, în anul 1986. În 1991 Mariella şi Mirel, fiul său adoptiv, au plecat în Canada, unde s-au şi stabilit.

Mariella Andreescu avea doar 60 de ani, iar în 2003 fusese diagnosticată cu cancer la plămâni.

În 2007, într-un interviu pentru Jurnalul Naţional ea descria sfârşitul lui Aurelian Andreescu: “A trebuit să plec în turneu cu teatrul la mare. L-am luat şi pe băiat cu mine. Aurelian nu m-a ascultat şi a venit după noi la mare. Se simţea foarte rău. Am fost seara la spectacol, dar el n-a vrut să stea în cameră. S-a dus să cânte la un restaurant.

Când m-am întors în cameră l-am găsit în pat. M-am dus în baie să spăl ceva. A venit după mine. Imediat a făcut o hemoragie. Ştiam că e ultima, fusesem avertizată. Ne-am dus urgent la Spitalul din Constanţa. Medicii n-au putut să-i oprească hemoragia. Înainte să se prăpădească, mi-a zis: «Ajută-mă, nu vreau să mor!». Acestea au fost ultimele lui cuvinte”.

Articole asemanatoare
Momente grele pentru Dana Rogoz! Tatăl ei a murit
Fratele Simonei Trasca a murit in Inchisoarea Rahova: “E strigator la cer! Nu ne dau trupul lui acasa!”
VESTE DRAMATICĂ pentru Draga Olteanu Matei! “A MURIT în această dimineaţă”
TRAGEDIE! O cunoscută PREZENTATOARE tv a MURIT la 25 de ani

Comenteaza acest articol

Doliu în lumea artistică! Soţia unui mare cântăreţ roman a murit

by   1 min
0