Tabu
Image default
PEOPLESlider

Doliu la Hollywood! A murit Olivia Newton-John, actriţa din „Grease”

Olivia Newton-John, actriţa cunoscută din celebrele filme „Grease”, „Xanadu” şi cântăreaţa care a lansat „Physical”, a murit la vârsta de 73 de ani, scrie Variety.

„Olivia Newton-John (73 de ani) a murit liniştită la ferma ei din California de Sud în această dimineaţă, înconjurată de familie şi prieteni. Cerem tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, este mesajul scris de soţul ei, John Easterling, pe Facebook.

Nu a fost anunţată o cauză a morţii, dar Newton-John a fost diagnosticată cu cancer de sân, care a recidivat în 2017. „Olivia a fost un simbol al triumfurilor şi al speranţei de peste 30 de ani, împărtăşindu-şi lupta cu cancerul de sân”, a mai scris soţul ei.

În 1992, artista a fost diagnosticată prima dată cu cancer la sân, pe care l-a învins, şi a susţinut campanii privind efectuarea de analize în acest sens. Un centru oncologic din Melbourne îi poartă numele – Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center. Al doilea diagnostic i-a fost pus în 2013. Atunci a fost vorba despre un nou cancer de sân care s-a extins la umăr, obligând-o să amâne un turneu în SUA şi Canada.

A devenit cunoscută la nivel mondial graţie rolului din musicalul „Grease” (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

ARTICOLE SIMILARE

Naomi Campbell a anunțat că vrea să se retragă din modă

realitatea

O serie de retete delicioase din bucataria greceasca…Grecesc sau romanesc?

realitatea

Românca Ioana Gomoi a făcut carieră în China! De ce nu se teme femeia de coronavirus?

Tabu Tabu

Iulia Vântur, în mijlocul unui scandal imens. Salman Khan are din nou probleme cu poliția

Andreea Damian

Salma Hayek e divină în costum de baie și fără machiaj la 51 de ani

Andreea Damian

Povestea fascinantă a lui Marie Tussaud și a imperiului ei de ceară

Andreea Damian

Scrie un comentariu