Tabu
Image default
PEOPLESlider

Doliu la Hollywood! A murit Olivia Newton-John, actriţa din „Grease”

Olivia Newton-John, actriţa cunoscută din celebrele filme „Grease”, „Xanadu” şi cântăreaţa care a lansat „Physical”, a murit la vârsta de 73 de ani, scrie Variety.

„Olivia Newton-John (73 de ani) a murit liniştită la ferma ei din California de Sud în această dimineaţă, înconjurată de familie şi prieteni. Cerem tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, este mesajul scris de soţul ei, John Easterling, pe Facebook.

Nu a fost anunţată o cauză a morţii, dar Newton-John a fost diagnosticată cu cancer de sân, care a recidivat în 2017. „Olivia a fost un simbol al triumfurilor şi al speranţei de peste 30 de ani, împărtăşindu-şi lupta cu cancerul de sân”, a mai scris soţul ei.

În 1992, artista a fost diagnosticată prima dată cu cancer la sân, pe care l-a învins, şi a susţinut campanii privind efectuarea de analize în acest sens. Un centru oncologic din Melbourne îi poartă numele – Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center. Al doilea diagnostic i-a fost pus în 2013. Atunci a fost vorba despre un nou cancer de sân care s-a extins la umăr, obligând-o să amâne un turneu în SUA şi Canada.

A devenit cunoscută la nivel mondial graţie rolului din musicalul „Grease” (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

ARTICOLE SIMILARE

Mirela Vaida și soțul ei se gândesc la al patrulea copil

Tabu Tabu

Dorian Popa, reținut și percheziționat ca un terorist în plină stradă – VIDEO

Andreea Damian

Liviu Vârciu a devenit și tătic de băiat!

Tabu Tabu

Cleopatra Stratan vrea doar un singur bărbat în viața ei

Tabu Tabu

Meghan Markle și Prințul Harry au confirmat sexul bebelușului

Andreea Damian

Ce a avut de a sărbătorit Roxana Vancea weekendul trecut

Tabu Tabu

Scrie un comentariu