Tabu
Image default
PEOPLESlider

Doliu la Hollywood! A murit Olivia Newton-John, actriţa din „Grease”

Olivia Newton-John, actriţa cunoscută din celebrele filme „Grease”, „Xanadu” şi cântăreaţa care a lansat „Physical”, a murit la vârsta de 73 de ani, scrie Variety.

„Olivia Newton-John (73 de ani) a murit liniştită la ferma ei din California de Sud în această dimineaţă, înconjurată de familie şi prieteni. Cerem tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, este mesajul scris de soţul ei, John Easterling, pe Facebook.

Nu a fost anunţată o cauză a morţii, dar Newton-John a fost diagnosticată cu cancer de sân, care a recidivat în 2017. „Olivia a fost un simbol al triumfurilor şi al speranţei de peste 30 de ani, împărtăşindu-şi lupta cu cancerul de sân”, a mai scris soţul ei.

În 1992, artista a fost diagnosticată prima dată cu cancer la sân, pe care l-a învins, şi a susţinut campanii privind efectuarea de analize în acest sens. Un centru oncologic din Melbourne îi poartă numele – Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center. Al doilea diagnostic i-a fost pus în 2013. Atunci a fost vorba despre un nou cancer de sân care s-a extins la umăr, obligând-o să amâne un turneu în SUA şi Canada.

A devenit cunoscută la nivel mondial graţie rolului din musicalul „Grease” (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

ARTICOLE SIMILARE

Premiile Emmy 2021 | Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

E populară pe Instagram, dar ascunde un secret teribil. Fanii ei nu se așteptau

Andreea Damian

Povestea tulburătoare a unei actriţe franceze cu origini româneşti. Ce a decis să facă după ce și-a revăzut familia biologică

Andreea Damian

Dior Fashion Show | Maria Grazia Chiuri a creat un basm modern la Palatul Versailles

Andreea Damian

Specialiștii recomandă să mergi mai des la mare iar motivul te va surprinde

Andreea Damian

Elevă arsă de vie pentru că l-a acuzat de hărţuire sexuală pe directorul școlii

Andreea Damian

Scrie un comentariu