Home > Agenda > stiri > DOLIU pentru Celia! Iata prin ce tragedie trece cantareata!

DOLIU pentru Celia! Iata prin ce tragedie trece cantareata!

Cântăreaţa Celia trece prin momente dificile, după ce verişoara ei Iuliana, de numai 20 de ani, a pierdut lupta cu cancerul. Această lovitură vine la doar doi ani după ce artista şi-a pierdut tatăl.

“Trebuie să fiu tare, nu avem ce să facem. Trebuie să fiu tare pentru mama ei. Să-i întărească Dumnezeu pe cei care au nevoie. Iuliana acum e bine, pentru ea acum a trecut tot chinul. Prin ce a trecut ea, părea imposibil de trecut pentru om, dar atât mai mult pentru un copil”, a declarat Celia la “Acces Direct”.

Iuliana a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu o formă de cancer în stadiu IV şi, în ciuda eforturilor familiei de a o salva, tânăra şi-a dat ultima suflare în această dimineaţă.

“S-a stins un ingeras, :((( a plecat unde ii era locul. Intr-un loc fara durere, unde ingerii au primit-o cu bucurie. Le-a lipsit cum ne va lipsi si noua. Am vazut multe la viata mea si am trecut prin multe, dezamagire, lacrimi, tristete adanca si durere. Insa Schimbarea nu vine din bucuriile vieții,din păcate. Schimbarea vine in momentele in care te caiesti, ești la pământ si simți cum Dumnezeu te ridica. Amintindu-ti ce se pierde in tine… Chinuindu-se sa te Scoată din noroi. Ingerasii ca ea ne dau lectii de viața. Apoi…deși pleacă, ei încă rămân si ne ating Inima din Cand in Cand, ca sa ne aminteasca sa mergem pe drumul bun. Ca sa ne aminteasca sa cautam mereu lumina, caci doar asa la final vom putea fi iar toți o familie fericita, intr un loc mult mai minunat decât tot ce credeam ca poate exista.

Cat timp intelegem lectia care trebuie cu fiecare durere care vine. Nu facem decât sa ne apropiem mai mult de ceea ce trebuie sa devenim. E trist ca uneori suntem atât de orbiti si pierduți in păcate ca nu mai vedem aceste lectii… Si nu mai vedem nici macar ca exista suflete care vin aici si aleg CHINUL…in speranța ca vor fi cativa care vor intelege lectia, in speranța ca vor mai salva alte suflete. Acesta a fost exemplul clar al Iuliei …. E certitudinea ca in viața nimic nu e întâmplător cat timp ai ochii deschisi si vezi ceea ce trebuie sa vezi. Un inger s-a stins azi, dar a mai trezit câteva suflete. Si știu ca pentru acelea ea spune acum ca a meritat tot chinul. Te iubim Iulia! Te vom iubi mereu, ingeras căzut din stele!”, este mesajul postat de artistă pe Facebook.

Articole asemanatoare
FOTO – din Australia – cu CELIA si bebelusul ei de 2 luni
Momente grele pentru Dana Rogoz! Tatăl ei a murit
Fratele Simonei Trasca a murit in Inchisoarea Rahova: “E strigator la cer! Nu ne dau trupul lui acasa!”
Cum arata Celia in costum de baie, gravida in noua luni: “Mi-as dori sa nasc natural dar…”

Loading...

Comenteaza acest articol

DOLIU pentru Celia! Iata prin ce tragedie trece cantareata!

by   2 min
0