Tabu
CULTURE Slider

Doliu în televiziune. A murit unul dintre „Așii amanetului”

așii amanetului

Richard Harrison, vedeta emisiunii „Aşii Amanetului”, a încetat din viață la vârsta de 77 de ani. La căpătâiul său s-au aflat soția sa, Joanne, și cei trei fii, Joseph, Chris și Rick.

„«Bătrânul» (așa era poreclit) Harrison a murit în această dimineaţă, înconjurat de cei dragi. Ne va lipsi atât nouă, familiei sale, celor din echipa Famous Gold & Silver Pawn Shop, cât şi fanilor lui din lumea întreagă. A fost eroul meu, iar eu am fost foarte norocos ca „Bătrânul“ să fie tatăl meu“, a scris fiul său Rick, potrivit TMZ. Cauzele morţii nu sunt cunoscute, însă apariţiile sale în serialul „Aşii amanetului“ din ultimii ani au fost tot mai rare.

Anunțul că „The Old Man” („Bătrânul”) a fost făcut chiar de postul de televiziune History, care difuzează reality show-ul „Aşii amanetului” („Pawn Stars”). Richard Harrison a făcut avere din amanetul său aflat la câţiva kilometri de Las Vegas. L-a deschis în anul 1989  împreună cu fiul său Rick. Dar faima internațională a cunoscut-o abia după ce a apărut în reality show-ul „Așii amanetului”. În scurt timp, emisiunea a devenit programul cu cea mai mare audienţă al postului History.

Richard, fost pușcaș marin, a apărut în „Aşii amanetului” timp de 9 sezoane, oferind adesea sfaturi și jucând rolul unui comedian excepțional. Emisiunea „Asii amanetului“ prezintă magazinul de amanet „Gold & Silver“, de la periferia Las Vegasului, unde bunicul Richard, fiul Rick și nepotul Corey – conduc o afacere de familie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Enrique Iglesias revine cu albumul “Greatest Hits”

realitatea

Mick Jagger, părăsit de tinerica de 23 de ani pentru un miliardar care îi seamănă leit

Andreea Damian

Castelvecchi Editore lansează în italiană romanul Simion Liftnicul de Petru Cimpoeșu

realitatea

Coronavirusul în Europa: epidemie sau „infodemie”?

Andreea Damian

Ketamina ar putea fi folosită pentru tratarea dependenței de alcool

Andreea Damian

Cele mai originale si ciudate diete folosite de vedete!

realitatea

Scrie un comentariu