Tabu
Image default
CULTURE Slider

Doliu în televiziune. A murit unul dintre „Așii amanetului”

Richard Harrison, vedeta emisiunii „Aşii Amanetului”, a încetat din viață la vârsta de 77 de ani. La căpătâiul său s-au aflat soția sa, Joanne, și cei trei fii, Joseph, Chris și Rick.

„«Bătrânul» (așa era poreclit) Harrison a murit în această dimineaţă, înconjurat de cei dragi. Ne va lipsi atât nouă, familiei sale, celor din echipa Famous Gold & Silver Pawn Shop, cât şi fanilor lui din lumea întreagă. A fost eroul meu, iar eu am fost foarte norocos ca „Bătrânul“ să fie tatăl meu“, a scris fiul său Rick, potrivit TMZ. Cauzele morţii nu sunt cunoscute, însă apariţiile sale în serialul „Aşii amanetului“ din ultimii ani au fost tot mai rare.

Anunțul că „The Old Man” („Bătrânul”) a fost făcut chiar de postul de televiziune History, care difuzează reality show-ul „Aşii amanetului” („Pawn Stars”). Richard Harrison a făcut avere din amanetul său aflat la câţiva kilometri de Las Vegas. L-a deschis în anul 1989  împreună cu fiul său Rick. Dar faima internațională a cunoscut-o abia după ce a apărut în reality show-ul „Așii amanetului”. În scurt timp, emisiunea a devenit programul cu cea mai mare audienţă al postului History.

Richard, fost pușcaș marin, a apărut în „Aşii amanetului” timp de 9 sezoane, oferind adesea sfaturi și jucând rolul unui comedian excepțional. Emisiunea „Asii amanetului“ prezintă magazinul de amanet „Gold & Silver“, de la periferia Las Vegasului, unde bunicul Richard, fiul Rick și nepotul Corey – conduc o afacere de familie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Tendințe de călătorie 2021: care vor fi cele mai populare destinații?

Andreea Damian

Prinţesa Diana ar fi împlinit astăzi 59 de ani – o existenţă scurtă dar fascinantă

Andreea Damian

The Ring 2 la Paramount Channel

Olimpia Melinte, nominalizată la Premiile Goya

Sărbătoritul zilei

realitatea

Celebritati nascute pe 24 iunie!

realitatea

Scrie un comentariu