Home > Sex-Relatii > Dolly Parton: Soțul meu vrea sex în trei cu Jennifer Aniston. Cum a răspuns actrița provocării

Dolly Parton: Soțul meu vrea sex în trei cu Jennifer Aniston. Cum a răspuns actrița provocării

dolly parton

Dolly Parton a surprins cu o declarație de-a dreptul șocantă. Cântăreața de 72 de ani a povestit în emisiunea moderată de Jimmy Fallon că soţul ei, Carl Dean, de 76 de ani, are o dorinţă ascunsă: să facă sex în trei cu ea şi cu Jennifer Aniston (49 de ani).

Dolly Parton s-a folosit de umorul ei caracteristic când a discutat despre cel mai recent proiect al său. Artista a compus coloana sonoră pentru filmul „Dumplin” în care joacă Jennifer Aniston şi care va fi difuzat de Netflix. Omul de afaceria Carl Dean a fost extrem de entuziasmat de colaborarea celor două.

Spre surprinderea lui Jimmy Fallon, Dolly a dezvăluit că „o iubește până la moarte” pe Jennifer Aniston (care este și prodicătorul filmului Dumplin). „Soțul meu (cu care trăiește o frumoasă căsnicie de 52 de ani încoace, n.r.) e înnebunit după ea și a fost mai încântat de faptul că voi face un film cu ea decât că voi avea ocazia să-i compun coloana sonoră. Cred că are fantezii, cum ar fi, un sex în trei cu mine și cu ea”, a glumit cântăreața.

Gazda emisiunii a încremenit când a auzit una ca asta. Apoi a continuat în aceeași linie, plină de umor. „Dar el nu poate să facă pipi, cu atât mai puțin să facă sex în trei”, a glumit ea, făcându-l pe Fallon să se țină de burtă de râs.

Jennifer Aniston a fost uimită de declarațiile făcute de Dolly Parton. „Mi-a căzut gura (…) Asta e Dolly”, a mărturisit vedeta, potrivit USA Today. „E hilar, cred că e flatant. Și simțul umorului caracteristic lui Dolly (…) nimeni în lumea asta nu poate să spună așa ceva în direct la televizor despre partenerul său, cu excepția lui Dolly”, a mai spus actrița.

Articole asemanatoare
Despre această forță a naturii numită Dolly Parton și de ce vă recomand „Dolly Parton’s Heartstrings”
Friends
Serialul Friends celebrează 25 de ani de la premieră
Jennifer Aniston
O comedie cu Jennifer Aniston și Adam Sandler a doborât recordul de cel mai vizionat film pe Netflix
Dolly parton
Dolly Parton, făcută de rușine în public de propria soră

Comenteaza acest articol

Dolly Parton: Soțul meu vrea sex în trei cu Jennifer Aniston. Cum a răspuns actrița provocării

by Andreea Damian   1 min
0