Tabu
LIFE & LOVE PEOPLE Slider

Dolly Parton a vorbit despre orientarea sa sexuală: „Oamenilor le place să vorbească”

Dolly Parton

În urmă cu câțiva ani, revista National Enquirer anunța că Dolly Parton se pregătește să fie mireasă din nou. Alesul sau mai bine zis aleasa era Judy Ogle, buna sa prietenă din copilărie. În ciuda tuturor indiciilor transmise de-a lungul anilor, Dolly a negat însă că ar avea o relație lesbiană cu Judy.

Cântăreața cu cel mai generos decolteu din showbizul mondial e căsătorită cu Carl Dean de aproape 5 decenii. Iar pe Judy Ogle o cunoaște de când erau niște copile. Cele două s-au îndrăgit încă din clasa a treia dar între ele nu s-a întâmplat nimic, niciodată. A confirmat-o chiar Dolly Parton, în timpul unui interviu pentru cotidianul The Sun, unde artista de 73 de ani a declarat că toată publicitatea din jurul acestui subiect este bună, dar nu a fost cazul la ea.

Pe Judy și pe Dolly le leagă o prietenie de peste 60 de ani.

Dolly a negat încă o dată că ar fi lesbiană și că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de aproape 40 de ani cu cea mai bună prietenă a sa. „Deci, oamenii spun asta pentru că nu poți să ai cu adevărat o relație minunată cu o femeie. Nu sunt homosexuală dar am atâția prieteni gay și accept pe oricine așa cum este”, a mărturisit vedeta. A menționat că Judy îi este prietenă de circa 64 de ani. Iar pentru că se cunosc de foarte mulți ani, amândouă obișnuiesc să se alinte spunându-și uneori „girlfriend” (iubită) sau „sister” (soră).

Dolly a comparat prietenia ei cu Judy cu cea dintre Oprah Winfrey, în vârstă de 65 de ani, și cea mai bună prietenă a sa, Gayle King, de 64 de ani, despre care presa a scris în repetate rânduri că ar fi împreună. King a recunoscut ulterior că este gay, însă Oprah a negat bârfele. „Ei bine, oamenilor le place să vorbească, oamenilor le place să bârfească. Au spus asta și despre Oprah, dar nu este adevărat”, a declarat Dolly Parton, potrivit The Sun. „Nu-mi pasă ce spun, atâta timp cât pe cei pe care îi iubesc nu îi afectează”, a adăugat ea. Soțul ei, Carl Dean, e bucuros că Dolly este o gay icon și asta se pare că nu le-a afectat mariajul, ba din contră, l-au întărit.

Este cea mai premiată cântăreaţă de muzică country din toate timpurile

Dolly Parton s-a născut în Sevierville, Tennessee, la 19 ianuarie 1946, într-o familie cu 12 copii. La 20 de ani, în 1966, se căsătoreşte cu actualul ei soţ Carl Dean. În 1971 se lansează în showbiz cu albumul „Joshua”. În 1976, începe seria de spectacole Dolly, unde cântă alături de Kenny Rogers. În anii ’80 joacă în mai multe comedii şi se bucură de un mare succes. E nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din filmul „9 to 5”. În 1992, Whitney Houston înregistrează un succes mondial cu piesa compusă de ea, „I Will Always Love You”.

Artista a fost numită „persoana anului 2019”, cu două zile înainte de gala premiilor Grammy,  de către fundația MusiCares – MusiCares Person of the Year, în cadrul unei ceremonii de caritate care va avea loc pe 8 februarie, la Los Angeles. Aceasta este cea mai premiată cântăreaţă de muzică country din toate timpurile, fiind, printre altele, nominalizată de 47 de ori la Grammy şi câştigând nouă astfel de trofee. De asemenea, artista, nominalizată de două ori la premiile Oscar, a fost inclusă în Country Music Hall of Fame.

ARTICOLE SIMILARE

Schimb de mame, la concurs de prins paianjeni și frecat podele în patriarhat

Kate Middleton, apariție surprinzătoare! N-a mai fost văzută așa în pandemie

Andreea Damian

Muza lui Freddie Mercury, răsplătită după succesul filmului „Bohemian Rapsody”

Andreea Damian

Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani! Care sunt secretele ei de la debut

Tabu Tabu

Andreea Bălan confirmă despărțirea de actorul George Burcea

Andreea Damian

Băutura potrivită pentru hidratare. Indiciu: nu e apa!

Andreea Damian

Scrie un comentariu