Tabu
FASHION Slider

Domnilor, se poartă leopardul dar mare grijă după ce gard îl ascundeți

Printul leopard este cea mai puternică mișcare actuală din garderoba masculină (în serie) anul acesta însă nu se poate purta chiar oricum și oriunde.

Când Johnny Weissmuller striga pornind la luptă și aruncându-se pe o liană, în filmul Tarzan din 1932, în niște chiloți din piele de leopard cu bretele, știa el, își imagina el că acest țipăt se va dubla ca intensitate în capetele îngrijorate ale bărbaților care s-au trezit anul acesta că e la modă animal printul pentru hainele masculine? Probabil că nu.

Printul leopard este cea mai alfa mișcare din moda masculine. Pentru colecția de îmbrăcăminte pentru bărbăți – primăvară/vară 2020, Anthony Laurentcarecare de la Saint Laurent a prezentat o cămașă cu imprimeu leopard, decoltată pe pieptul modelului Lennon Gallagher (fiul lui Liam Gallagher) purtată legată neglijent spre brâu. Avea oarecum o legătură cu revenirea anilor pop 80 în modă și cu perioada în care se purta mult spandex via Jon Bon Jovi și Axl Rose. Modelul prezentat de Laurent a vrut să caricaturizeze un personaj, însă, în același timp a făcut referiri la Marc Bolan, Mick Jagger și Bowie.

Lennon Gallagher și cămașa decoltată Saint Laurent

Totuși, în afara podiumului de prezentare de modă, imprimeul leopard vine cu bagajele sale foarte diferite. Este posibil ca Saint Laurent să fi promovat imaginea Cool Rock Guy, dar alte firme, inclusiv Celine, Marni și Dior, au arătat că articolele lor cu imprimeu leopard (jachete lungi, veste), purtate peste alte articole, în straturi sunt o opțiune mai frumoasă, mai sigură.

Încercați-le dacă sunteți genul îndrăzneț și mereu în trend însă păstrați totuși o limită și nu abuzați de ele. Și uitați de pantaloni cu print leopard, cu excepția cazului în care puteți, vă ține să urlați ca Tarzan.

ARTICOLE SIMILARE

Război în casa lui Gerard Piqué și Shakira: copiii lor susțin Columbia

realitatea

Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale

Andreea Damian

Ziua Brâncuși, marcată cu proiecții: statul n-a avut bani de asigurare pentru „Cumințenia Pământului”

Andreea Damian

Incearca machiajul cu gri pentru ochi albastri

realitatea

Netflix va reduce traficul în Europa timp de 30 de zile

Andreea Damian

Mai puțin de zece minute de introspecție în șase pași spre fericire

realitatea

Scrie un comentariu