Home > Fashion > Domnilor, se poartă leopardul dar mare grijă după ce gard îl ascundeți

Domnilor, se poartă leopardul dar mare grijă după ce gard îl ascundeți

Printul leopard este cea mai puternică mișcare actuală din garderoba masculină (în serie) anul acesta însă nu se poate purta chiar oricum și oriunde.

Când Johnny Weissmuller striga pornind la luptă și aruncându-se pe o liană, în filmul Tarzan din 1932, în niște chiloți din piele de leopard cu bretele, știa el, își imagina el că acest țipăt se va dubla ca intensitate în capetele îngrijorate ale bărbaților care s-au trezit anul acesta că e la modă animal printul pentru hainele masculine? Probabil că nu.

Printul leopard este cea mai alfa mișcare din moda masculine. Pentru colecția de îmbrăcăminte pentru bărbăți – primăvară/vară 2020, Anthony Laurentcarecare de la Saint Laurent a prezentat o cămașă cu imprimeu leopard, decoltată pe pieptul modelului Lennon Gallagher (fiul lui Liam Gallagher) purtată legată neglijent spre brâu. Avea oarecum o legătură cu revenirea anilor pop 80 în modă și cu perioada în care se purta mult spandex via Jon Bon Jovi și Axl Rose. Modelul prezentat de Laurent a vrut să caricaturizeze un personaj, însă, în același timp a făcut referiri la Marc Bolan, Mick Jagger și Bowie.

Lennon Gallagher și cămașa decoltată Saint Laurent

Totuși, în afara podiumului de prezentare de modă, imprimeul leopard vine cu bagajele sale foarte diferite. Este posibil ca Saint Laurent să fi promovat imaginea Cool Rock Guy, dar alte firme, inclusiv Celine, Marni și Dior, au arătat că articolele lor cu imprimeu leopard (jachete lungi, veste), purtate peste alte articole, în straturi sunt o opțiune mai frumoasă, mai sigură.

Încercați-le dacă sunteți genul îndrăzneț și mereu în trend însă păstrați totuși o limită și nu abuzați de ele. Și uitați de pantaloni cu print leopard, cu excepția cazului în care puteți, vă ține să urlați ca Tarzan.

Articole asemanatoare
Upcycling fashion sau cum să reciclăm moda
modă
Tulburare de sezon: de ce ianuarie este noul septembrie în modă
O fetiță în vârstă de 4 ani, cu sindromul Down, a topit inimile tuturor la o prezentare de modă
Studiu: în zonele cu venituri mici, bărbații au o sănătate mentală mai precară decât femeile

Comenteaza acest articol

Domnilor, se poartă leopardul dar mare grijă după ce gard îl ascundeți

by realitatea   1 min
0