Home > Slider > Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Kim Kardashian

Kim Kardashian West a declarat că studiază dreptul pentru a deveni avocat pe drept penal. Starleta intenţionează să se prezinte la examenul de admitere în baroul din California în 2022

Soția lui Kanye West a început un stagiu de patru ani la o firmă de avocatură din San Francisco, în vara trecută, în perioada în care a jucat un rol important în eliberarea din închisoare a lui Alice Marie Johnson.

Acea femeie de 63 de ani era încarcerată de peste două decenii, după condamnarea ei, în 1996, la închisoare pe viaţă fără posibilitatea de a fi eliberată condiţionat, pentru participare la o vastă reţea de trafic de stupefiante în regiunea oraşului Memphis din statul american Tennessee. La o săptămână după ce a primit-o pe Kim Kardashian la Casa Albă, preşedintele american Donald Trump a graţiat-o pe Alice Marie Johnson, în iunie 2018.

Kim Kardashian a discurtat despre decizia de a urma o nouă carieră într-un interviu acordat pentru Vogue. „Casa Albă m-a căutat pentru a oferi despre cum pot să ajut la schimbarea sistemului de grațieri și era într-o sală cu un judecător care a condamnat criminali și mulțime de oameni puternici și mi-am spus că vreau să fac asta”, a mărturisit vedeta de 38 de ani. „Mi-am spus că vreau să lupt pentru oamenii care şi-au plătit datoria faţă de societate”, a explicat ea.

Interesul lui Kim pentru o carieră în avocatură pe drept penal o va face să meargă pe urmele tatălui ei, avocatul Robert Kardashian, cunoscut pentru faptul că a fost unul dintre avocații și prietenul lui O. J. Simpson. Ea este acum îndrumată de doi avocați, Jessica Jackson și Erin Haney, care o ajută să-și îndeplinească norma de 18 ore de stagiu, săptămânal.

Articole asemanatoare
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
Eve Torres
Diva Americii îl trage pe Trump într-un nou scandal de imagine. „N-am uitat, domnule președinte”
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

by Andreea Damian   1 min
0