Home > Slider > Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Kim Kardashian

Kim Kardashian West a declarat că studiază dreptul pentru a deveni avocat pe drept penal. Starleta intenţionează să se prezinte la examenul de admitere în baroul din California în 2022

Soția lui Kanye West a început un stagiu de patru ani la o firmă de avocatură din San Francisco, în vara trecută, în perioada în care a jucat un rol important în eliberarea din închisoare a lui Alice Marie Johnson.

Acea femeie de 63 de ani era încarcerată de peste două decenii, după condamnarea ei, în 1996, la închisoare pe viaţă fără posibilitatea de a fi eliberată condiţionat, pentru participare la o vastă reţea de trafic de stupefiante în regiunea oraşului Memphis din statul american Tennessee. La o săptămână după ce a primit-o pe Kim Kardashian la Casa Albă, preşedintele american Donald Trump a graţiat-o pe Alice Marie Johnson, în iunie 2018.

Kim Kardashian a discurtat despre decizia de a urma o nouă carieră într-un interviu acordat pentru Vogue. „Casa Albă m-a căutat pentru a oferi despre cum pot să ajut la schimbarea sistemului de grațieri și era într-o sală cu un judecător care a condamnat criminali și mulțime de oameni puternici și mi-am spus că vreau să fac asta”, a mărturisit vedeta de 38 de ani. „Mi-am spus că vreau să lupt pentru oamenii care şi-au plătit datoria faţă de societate”, a explicat ea.

Interesul lui Kim pentru o carieră în avocatură pe drept penal o va face să meargă pe urmele tatălui ei, avocatul Robert Kardashian, cunoscut pentru faptul că a fost unul dintre avocații și prietenul lui O. J. Simpson. Ea este acum îndrumată de doi avocați, Jessica Jackson și Erin Haney, care o ajută să-și îndeplinească norma de 18 ore de stagiu, săptămânal.

Articole asemanatoare
„Eu sunt inevitabil”: acesta este enunțul campaniei Trump – copiat după Thanos din Avengers
Donald Trump a postat o imagine bizară la bustul gol: capul lui pe corpul lui Stallone
Donald Trump
Trump a vizionat Joker la Casa Albă şi a fost foarte încântat de el
Știi că vine Crăciunul abia când apare reclama John Lewis. Și parodia ei cu Trump

Comenteaza acest articol

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

by Andreea Damian   1 min
0