Home > beauty > Doria Ivan: «Sunt urâtă cu draci, operaţiile estetice nu m-au ajutat»

Doria Ivan: «Sunt urâtă cu draci, operaţiile estetice nu m-au ajutat»

Convinsă că operaţiile estetice îi vor asigura succesul, Doria Ivan şi-a făcut, în urmă cu multi ani, câteva intervenţii chirurgicale, pe care acum însă le regretă amarnic.

„Toată lumea mă `ntreabă ce mănânc de arăt aşa. Nu că aş fi vreo frumuseţe, dimpotrivă, sunt urâtă cu draci, dar sunt BINE. Acum şapte ani am ajuns la concluzia că, deşi am nişte sâni fenomenali, sunt prea grasă. M-am prezentat la o clinică de chirurgie estetică unde după 5 minute am fost dată afară. La a doua clinică am avut succes. Încăpăţânată, am zis “Nu, nu mai plec acasă decât ciopârţită de aici”. Şi problema închipuită a fost rezolvată. Întâi şoldurile, apoi începutul discret de burtică. După o perioadă, am constatat că nu mai aveam sânii de altă- dată (din cauza kilogramelor pierdute, vreo 6 la număr) şi am revenit la clinică” , se confesează vedeta pe blogul realitatea.net-pandoras.

doria 1

Sfatul Doriei însă pentru tinerele care cred că o pereche de silicoane le-ar aduce fericirea este unul dur.

“Nu vă grăbiţi spre clinicile de înfrumuseţare! Mai ales când sunteţi foarte tinere! Nu e raiul, mă jur! Operaţiile estetice nu vă fac mai fericite. Nu vă aduc fericirea la pachet. Nu vă împlinesc. Nu spun oamenilor despre sufletul şi inima voastră. Dacă le faceţi dintr-un moft, cu siguranţă mai târziu veţi regreta!”, mai spune vedeta.

Articole asemanatoare
chirurgie plastică
Apelurile video sporesc interesul pentru chirurgia plastică
Înainte de italianul Politi, a mai existat un medic rămas nepedepsit după ce o femeie a murit după intervenția estetică
Autoiluzionarea: cum îi determină pozele selfie pe oameni să-și facă operații estetice
kylie jenner
A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

Comenteaza acest articol

Doria Ivan: «Sunt urâtă cu draci, operaţiile estetice nu m-au ajutat»

by   1 min
0