Tabu
PEOPLESlider

Dorian Popa a fost trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa a fost trimis în judecată pentru consum de droguri, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Artistul riscă o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

Magistrații de la Judecătoria Cornetu vor fi cei care vor decide soarta lui Dorian Popa după ce acesta a fost trimis în judecată de către anchetatori, fiind prins la volan sub influența substanțelor interzise. Mai exact, artistul ar fi consumat canabis înainte de a se urca la volan. 

Totul s-a petrecut anul trecut, în localitatea Domnești, acolo unde artistul locuiește. Acesta a fost oprit de polițiști când se îndrepta cu autovehiculul spre magazin, îmbrăcat doar într-un halat.

Testat cu aparatul drugtest, Dorian Popa a ieșit pozitiv la canabis. Ulterior, acest lucru a fost confirmat și de analizele de sânge.

În acest moment, procesul este în fază de cameră preliminară, unde se analizează probele pe care anchetatorii le-au depus la dosar.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Dorian Popa riscă până la cinci ani de închisoare sau amendă și anularea permisului. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Haute couture și artă populară | Expoziția colecției „100%.RO”

Ciocîrlan

Primul trailer pentru Frozen 2 o transformă pe Elsa într-o supereroină

Andreea Damian

Nestlé nu poate pretinde că apa publică și îmbuteliată de corporație este „serviciu public”

realitatea

7 lucruri pe care nu trebuie să le faci când ai arsuri solare

Andreea Damian

Festivalul de film Cinemascop redeschide grădina de vară din Eforie Sud

Andreea Damian

Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată. Ce a făcut Viorica când s-a dat sentința. E ireal!

Andreea Damian

Scrie un comentariu