Home > Fără categorie > Dorian Popa, revenire spectaculoasa in LaLa Band

Dorian Popa, revenire spectaculoasa in LaLa Band

La mijlocul lunii octombrie s-a anuntat retragerea lui din cele doua proiecte din cauza unor probleme de sanatate, insa nimeni nu l-a crezut. Este de asteptat ca Andrei sa revina in serial, de azi inainte, in orice episod.

Surpriza de proportii la Concertul “LaLa Happy Xmas” a fost revenirea lui Dorian Popa alaturi de trupa care l-a consacrat. Sala Polivalenta a vuit de glasurile celor 5.000 de fani infocati, veniti din toata tara, si pret de cateva minute nu s-a mai auzit decat numele lui Dorian.

Interpretul lui Andrei din “Pariu cu viata” a cantat cateva piese alaturi de fostii si actualii colegi, in timp ce sala vibra la strigatele de bucurie ale publicului. “Mi-a fost foarte dor de voi toti!”, a spus Dorian dupa duetul “Last Christmas” intrerpretat cu fosta lui partenera, Alina Eremia. “Cel mai emotionant moment a fost cel in care Dorian a urcat pe scena”, a cazut de acord si Bubu, cel care i-a acompaniat la pian. “E foarte greu sa descriu sentimentele pe care le-am trait pe scena Salii Polivalente. Reactia publicului a fost pur si simplu coplesitoare, iar pentru asta le multumesc tuturor din suflet si sper sa ma intorc curand alaturi de colegii mei de suflet!”, a mai spus Dorian, declaratie ce de fapt da ca sigura revenirea lui in trupa si in serial, altfel nu si-ar fi permis sa o faca.

La Sala Polivalenta, minute intregi nu s-au auzit decat ovatiile publicului, isterizat la aparitia lui Dorian Popa.


Comenteaza acest articol

Dorian Popa, revenire spectaculoasa in LaLa Band

by   1 min
5