Home > Agenda > stiri > DORIN COCOS, imediat dupa divortul de Elena Udrea, se insoara cu DIANA, iubita de 26 ani de la Chisinau!

DORIN COCOS, imediat dupa divortul de Elena Udrea, se insoara cu DIANA, iubita de 26 ani de la Chisinau!

Dorin Cocos, care s-a afisat deja in lume cu Diana, ar urma sa se recasatoreasca la jumatatea lunii septembrie. Cancan.ro a aflat inclusiv detalii, precum locul, Palatul Snagov, dar si persoanele pe care afaceristul le-ar fi ales sa-I fie parinti spirituali: un cuplu celebru din Romania.
Ca sa nu existe loc de interpretari, Cancan.ro l-a contactat pe Dorin Cocos, care s-a rezumat la a da o declaratie simpla, dar care confirma relatia: “Da, este adevarat ca Diana este prietena mea. Suntem impreuna, suntem un cuplu ca toate celelalte, la inceput de drum, vrem sa traim o viata normala, nu in lumina reflectoarelor, nu consider ca povestea noastra de dragoste este un subiect de interes public” a precizat, in exclusivitate pentru www.cancan.ro, Dorin Cocos.

Se pare că el se iubeşte de ceva timp cu Diana Roibu, o tânără de 26 de ani, care a absolvit Facultatea de Drept de la Chişinău în urmă cu trei ani. De atunci, tânăra studioasă a făcut pasul esenţial pentru a veni la Bucureşti şi, în 2011, şi-a dobândit cetăţenia română, conform www.click.ro.


Comenteaza acest articol

DORIN COCOS, imediat dupa divortul de Elena Udrea, se insoara cu DIANA, iubita de 26 ani de la Chisinau!

by   1 min
0