Home > Lifestyle > Dorinţa de a avea dantura perfecta l-a ucis pe Adrian Pintea! FOTO SOCANT

Dorinţa de a avea dantura perfecta l-a ucis pe Adrian Pintea! FOTO SOCANT

Au trecut şapte ani fără Adrian Pintea, iar văduva artistului, Lavinia (33 de ani), a rememorat într-o carte, lansată marţi, momente idilice, dar şi clipele cumplite. În volumul “În umbra lui Adrian Pintea”, publicat de Editura Cărţile Tango, Lavinia scoate la iveală un adevăr cutremurător: actorul a murit de septicemie, în urma unui implant dentar.

pintea 1

Deşi era recunoscut pentru frumuseţea sa, Adrian suferea de un complex care l-a chinuit ani la rând. Chiar şi regizorul Sergiu Nicolaescu îi spusese că are un extraordinar chip de film, dar că nu îl avantaja dantura. Adrian Pintea se hotărâse să rezolve această problemă, aşa că a apelat la un implant. “Disconfortul se accentuase în ultima vreme, năzuinţa sa de a avea un impresar străin care să îl promoveze şi să-i asigure un anumit număr de roluri pe an era din ce în ce mai intensă…”, a scris Lavinia în cartea sa, citata de Libertatea.ro. Şi chiar dacă starea sănătăţii era precară, artistul fiind bolnav de mulţi ani de hepatită, Adrian a insistat să facă lucrările dentare complexe.

Imediat după operaţie, faţa actorului s-a transformat, iar în câteva luni a devenit de nerecunoscut. Au urmat serii de tratamente, însă încercările au fost zadarnice. Organismul lui slăbit a fost răpus de septicemie pe 8 iunie 2007… Adrian Pintea a murit ţinându-şi iubita de mână.

Articole asemanatoare
Sotia lui ADRIAN PINTEA se recasatoreste! Uite cu cine!
IRINA PETRESCU a fost iubita de Stefan Iordache si Adrian Pintea! De ce a murit marea actrita

Comenteaza acest articol

Dorinţa de a avea dantura perfecta l-a ucis pe Adrian Pintea! FOTO SOCANT

by   1 min
0