Tabu
Image default
lifestyle

Dorotheea Petre a dat startul înscrierilor pentru un nou modul de actorie

Actrița Dorotheea Petre, fondatoarea școlii de actorie „Fii Actor!”, anunță startul înscrierilor pentru un nou modul de actorie, ale cărui cursuri vor debuta la începutul primăverii, pe data de 1 martie.

Modulul va avea o durată de două luni și va include câte două ședințe a câte două ore, desfășurate săptămânal. Cursurile sunt personalizate și cuprind exerciții de dicție, improvizație, impostație, deprinderea citirii unui text, lucrul pe scenă sau pregătirea pentru un casting.

Dedicată dezvoltării aptitudinilor actoricești prin cursuri și workshopuri, Școala de actorie “Fii Actor!” este locul unde amatorii vor afla secretele acestei profesii de la oameni care au făcut din actorie o performanță. „Fii Actor!” îi învață pe cursanți cum să-și folosească adevăratele resurse, cum să scape de inhibiții, să-și optimizeze abilitățile de comunicare în fața unei audiențe, nu numai pe scenă sau în fața camerei, ci în orice alt aspect al vieții lor. Aceste cursuri se adresează celor care iubesc actoria, indiferent de pregătire și vârstă.

Dorotheea Petre este singura actriţa româncă pentru care secţiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes  a creat special un premiu pentru interpretarea din Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii, în 2006. Din noiembrie 2011, artista a înfiinţat propria şcoală de actorie.

ARTICOLE SIMILARE

Fata in fata cu veverita_bc

realitatea

100 de titluri în colecția LITERATURA

realitatea

Imagini de colectie cu Ozana Barabancea in tinerete: slaba si sexy!

Primele fotografii cu Julia Robert în rolul reginei rele din Albă ca Zăpada

realitatea

CAT A PLATIT Pepe pentru nasterea fiicei sale

Poze de colectie! Uite-o pe Roxana Ionescu in copilarie!

Scrie un comentariu