Tabu
Image default
CULTURE

Doua ore cu Thievery Corporation

 

Pe “Sound the alarm” a inceput miercuri, 15 octombrie, un concert marca Robert Garza si Eric Hilton, care garantasera ca publicul de la Sala Palatului nu va ramane pe scaune si va intra in the mood for Thievery Corporation, trupa invitata de Emag!c Entertainment.

 
Dupa o ora de intarziere, cand multi urmareau plictisiti  clipul despre
World Food Program, ce are ca obiectiv principal distribuirea alimentelor in zone defavorizate, Garza si Hilton au “sunat alarma” si au deschis concertul fara vreo introducere. De la a doua piesa deja lumea se mai dezmortise, cautandu-si loc de dansat.

Cam limitate optiunile intr-o locatie ca Sala Palatului si intr-o multime in care se gasesc o serie de spectatori de profesie care nu accepta ideea de a te manifesta aici altfel decat aplaudand din scaun, ca la balet…

Dar Thievery Corporation, alaturi de un basist ca Ashish Vyas,  voci diferite – Sista Pat, Lou Lou, Princess Carina, dansatoarea Yasmine, energicii rastafarieni cu voci grave Zebo si Roots, alti patru instrumentisti si o solista de origine braziliana (care-a castigat repede simpatia publicului), au schimbat ritmuri diverse, de la acid jazz, dub, indian, electro la bossa nova, in timp ce pe ecranul din spatele scenei erau proiectate imagini cu mesaj politic si social.

Cunoscuta pentru opozitia  fata de regimul de la Casa Alba, trupa si-a facut cunoscut punctul de vedere si publicului prezent, care i-a secondat strigand “Fuck George Bush”…

Muzicienii (din SUA, Brazilia, , Argentina etc) au reusit sa impresioneze nu numai fanii care le cantau versurile, ci si pe cei care nu apreciau sau ignorau mesajele stangiste, prezentand un show live profesionist, incantand publicul pret de doua ore.

“Pueblo Unido” pe care au fost invitati sa danseze pe scena toti cei care prindeau curaj, se va auzi si la Londra, intr-un alt concert de promovare a noului album al trupei, "Radio Retaliation".

 

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Megaconcertul Lenny Kravitz

realitatea

NETFLIX | Noutățile pentru noiembrie

Andreea Damian

Coldplay va concerta pentru prima oară în România, în cadrul unui turneu european. Când e programat evenimentul

Andreea Damian

Se deschid teatrele din București

Andreea Damian

NUNTA REGALA: Ce frumoasa e printesa-mireasa!

Scrie un comentariu