Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Două vedete, concediate de casa de discuri pentru că și-au făcut publică relația lor

Artiștii sud-coreeni Hyuna și E’Dawn și-au pus în pericol cariera dintr-un motiv foarte stupid, crede presa: și-au făcut publică relația de dragoste în luna august.

Deși puțini sunt cei care o cunosc pe Kim Hyun-ah a.k.a Hyuna – cântăreață, dansatoare, compozitoare și model în vârstă de 26 de ani – atitudinea producătorilor muzicali i-a indignat pe fani și nu numai. La rândul său, E’Dawn, un rapper în vârstă de 24 de ani, este foarte apreciat în Coreea de Sud, devenind faimospeste hotare ca membru al trupei PENTAGON, din care a fost exclus recent.

Casa de discuri Cube Entertainment care lucrează cu amândoi – atât Hyuna cât și E’Dawn sunt membri ai trioului Triple H alături de Hui– i-ar fi concediat pe motiv că nu au respectat termenii contractului. Președintele casei de discuri nu a confirmat zvonul, dar a mărturisit că prioritatea celor doi cântăreți trebuia să fie muzica, nu dragostea.

Decizia lui pare destul de pertinentă, potrivit site-ului Naver, citat de BBC, deoarece mulți artiști sud-coreeni, adesea considerați „idoli”, nu au voie să aibă nicio relație romantică cât timp se află sub contract cu o casă de discuri.

ARTICOLE SIMILARE

Cauti machiajul care sa iti evidentieze frumusetea?

realitatea

O vedetă de pe Youtube a renunțat la veganism pentru că dieta i-a cauzat mari probleme de sănătate

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”

Andreea Damian

În Berlin femeile vor plăti cu 21% mai puțin decât bărbații pentru transportul public

realitatea

Linia fină dintre artă și pornografie

Andreea Damian

Influența vremii asupra stării noastre de sănătate

Andreea Damian

Scrie un comentariu