Home > Lifestyle > Doua vedete se despart chiar dupa Anul Nou!

Doua vedete se despart chiar dupa Anul Nou!

De data aceasta, pare a fi finalul! Se pare ca violenta conjugala a atins un punct de climax si ca impacarea ar fi imposibila…

http://bucatarici.ro/cele-mai-amuzante-torturi-de-divort/

 Că lucrurile erau iarăși din ce în ce mai tensionate în cuplul Adriana Bahmuțeanu – Silviu Prigoană nu mai este niciun secret pentru nimeni. Supriza vine însă abia acum: lucrurile par a fi mult mai grave decât o ceartă dintre doi soți temperamentali.
Astăzi, Adriana Bahmuțeanu a luat o decizie neașteptată. Cel puțin pentru fanii vedetei de la Antena Stars. Și-a luat cei doi copii și a plecat de acasă! Deși în ultima vreme au tot fost certuri între ea și Silviu Prigoană, lucrurile nu păreau să fie atât de grave. Cei doi se mai certaseră și cu alte ocazii, dar niciodată Adriana nu a făcut un gest atât de radical. Să plece de acasă împreună cu cei doi fii și să se adăpostească într-o locuință secretă până când lucrurile dintre ea și soțul ei vor fi tranșate din punct de vedere legal.

 Pentru cei din anturajul vedetei însă nu a fost o surpriză. Prezentatoarea emisiunii “Necenzurat” de la Antena Stars s-a confesat unor prietene că se gândește de ceva vreme la acest gest disperat. Adriana le-a spus apropiaților că se teme pentru copiii ei și că Silviu Prigoană ar fi fost violent în nenumărate rânduri cu cei doi băieți.

Mai mult, vedeta tv ar fi apelat și la ajutorul unui psiholog căruia i-ar fi povestit despre modul în care afaceristul se poartă cu fiii lui și specialistul i-ar fi spus că cei doi băieți vor avea nevoie de consiliere psihiatrică mult timp de acum încolo. www.Spynews.ro a încercat să o sune pe Adriana Bahmuțeanu, dar aceasta nu a putut fi contactată. Prietenele apropiate spun că vedeta Antena Stars are nevoie de liniște și că vrea să se asigure că cei doi copii ai ei sunt în siguranță. In schimb, Silviu Prigoana sustine ca lucrurile sunt normale in familia sa si ca Adriana a plecat …doar la patinoar.

Articole asemanatoare
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
relație
De ce oamenii rămân prea mult timp într-o relație nefericită
Cum sa termini o relatie fara ca vecinii sa cheme Politia
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK

Comenteaza acest articol

Doua vedete se despart chiar dupa Anul Nou!

by   1 min
0