Home > Slider > Dovada că Angelina Jolie nu-l poate da uitării pe Brad Pitt

Dovada că Angelina Jolie nu-l poate da uitării pe Brad Pitt

Angelina Jolie

Angelina Jolie și patru dintre cei șase copii ai ei au atras atenția pe covorul roșu, la premiera filmului de animație Dumbo, care a avut loc luni, la Teatrul El Capitan din Los Angeles. Actrița în vârstă de 43 de ani a venit îmbrăcată într-o rochie diafană, de culoare albă, cu spatele gol, și a fost însoțită de Zahara (14 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani), toți foarte zâmbitori.

Atenția fotografilor a fost îndreptată repede spre tatuajele de pe spate, pe care le-a realizat chiar înainte de despărțirea de Brad Pitt și care-i vor aminti mereu de el. Tatuajele (2 din mijloc și unul de pe umărul drept) se pare că sunt o declarație a legăturii care există între ei și copiii lor. Desenele – o mantră budistă antică  pe umărul drept, un templu în mijloc și o Yantră, despre care se spune că aduce noroc – au fost făcute în Thailanda de un fost călugăr budist, Ajarn Nuu Kanpai.

Tatuajele au fost realizate în 2016 cu ajutorul tehnicii thailandeze tradiționale, folosind o serie de tije de oțel montate pe un ac de oțel, un procedeu extrem de dureros dar care permite realizarea unor tatuaje mult mai detaliate decât cele obișnuite.

Angelina Jolie adoră tatuajele și are cel puțin 20 de desene pe corp. Angie și-a tatuat pe corp inclusiv un citat de Tennessee Williams, o rugăciune budistă și coordonatele locurilor de naștere ale copiilor ei (chiar și coordonatele locului de naștere al fostului ei soț, Brad Pitt).

Tatuajele Angelinei Jolie

1. Numerele acestea reprezintă coordonate geografice (longitudini și latitudini) cu locațiile în care copiii ei au intrat în viața sa:

N11° 33′ 00″ E104° 51′ 00″ – locul din Cambodgia unde s-a născut Maddox;

N09° 02′ 00″ E038° 45′ 00″ – locul din Etiopia unde s-a născut Zahara;

S22° 40′ 26″ E014° 31′ 40″ – locul din Namibia unde Jolie a născut-o pe Shiloh;

N10° 46′ 00″ E106° 41′ 40″ – locul din Vietnam unde s-a născut Pax;

N43° 41′ 21″ E07° 14′ 28″

N43° 41′ 21″ E07° 14′ 28″ – locurile din Franța pentru gemenii Know și Vivienne;

A mai adăugat coordonate pentru locul în care s-a născut Brad Pitt, Oklahoma.

2. Incantație Budistă Pali scrisă în limba Khmer (limba oficială a Cambodgiei) și are rolul de a-i proteja pe ea și pe fiul ei, Maddox, adoptat din Cambodgia, în 2003.

3. Tatuajul cu litere gotice spune: „Know Your Rights” („Cunoașteți drepturile”) este titlul unui cântec al formației preferate.

4. Templu budist care-i amintește să fie blândă cu ea și cu ceilalți

5. Mantra budistă antică, care-i aduce noroc și sănătate

6. Desen care reprezintă patru continente și cele patru elemente – apă, foc, aer, pământ

7. Tigrul de pe spate a fost realizat în Bangkok în 2004 pentru a celebra obținerea cetățeniei cambodgiene. A fost făcut în stilul thai tradițional cu ac manual.

8. Tatuajul de pe mâna dreaptă scris în arabă înseamnă „Determinare”. Acoperă un tatuaj mai vechi pe care l-a făcut când era cu Billy Bob Thornton.

sursă foto: Daily Mail

Articole asemanatoare
9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor
Angelina Jolie
Angelina Jolie dă cărțile pe față! Iată adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Brad Pitt
Jennifer Aniston
Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt
angelina jolie
Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor

Comenteaza acest articol

Dovada că Angelina Jolie nu-l poate da uitării pe Brad Pitt

by Andreea Damian   2 min
0