Tabu
Image default
PEOPLE

Dovada că Mihaela Rădulescu nu s-a despărțit de iubit

Pe timp de pandemie și izolare celebra Divă de la Monaco nu a mai publicat online nimic cu ea, nicio imagine cu ea sau iubitul ei Felix Baumgartner și de aici au început speculațiile că s-a despărțit de bărbatul din viața ei și că ar fi din nou singură.
Mihaela Rădulescu a explicat clar pe pagina să de socializare că face o cură de detoxifiere de internet și că a publicat doar imagini cu care să-i binedispună pe urmăritorii ei care nu făceau decât să stea pe rețelele de socializare. A și publicat următorul mesaj: “Nu știu cum fac alții, dar eu fac acest „detox“ de rețele sociale din când în când, mai ales după o perioadă atât de lungă în care am trăit prea mult în online, toți. Măsură, în toate, e o „cheie“ pe care o folosesc fără ezitare, tocmai ca să tai orice început de dependență, oricare ar fi natura ei. Cei care mă urmăriți de mai mult timp, știți că am obiceiul să „dispar“ cu zilele sau chiar săptămânile, deci procedura nu va surprinde. Alții, mai puțin dispuși să accepte o simplă rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri

felix si mihaela radulescu
felix si mihaela radulescu

paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problemă existențială. Și, al doilea pas după ce-și imaginează, îl fac către bârfă, știre, „știu eu sigur“, „da‘ să nu spui că știi de la mine“. Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic. Am recăpătat toți niște culoare de libertate, iar eu simt nevoia să le folosesc excesiv. Să mă duc pe coclauri, să merg pe jos, să mă uit la amănuntele spectaculoase ale naturii, de la melci la… stele, să îmi țin mintea ocupată cu ce vreau să fac, cu ce muncesc, cu gândurile, dorurile și plăcerile mele, nu ale altora. Dacă pare vreun soi de egoism, vă asigur că nu e. Dacă pare o idee bună, vă asigur că merită încercată, din când in când. Pe curând”, a scris Mihaela Rădulescu pe instagram. Iar zilele trecute iubitul Felix a publicat o imagine cu el și iubita lui, astfel încât a demontat toate bârfele despre o posibilă despărțire.

ARTICOLE SIMILARE

Orlando Bloom joacă rolul prințului Harry într-o nouă serie despre familia regală britanică – VIDEO

Andreea Damian

Ce pasiune ascunsă are actorul Gheorghe Visu

Tabu Tabu

Drama cumplită prin care trece Christina Applegate, după ce a învins cancerul. Ce diagnostic a primit

Andreea Damian

Ce aniversează zilele acestea Cătălina Jojo Grama și Paul Ipate

Tabu Tabu

Lady Gaga, piesă nouă după o pauză de 3 ani

Andreea Damian

Alina Sorescu este pregătită pentru o nouă relație!

Andreea Damian

Scrie un comentariu