Home > Vedete > Dovada că Mihaela Rădulescu nu s-a despărțit de iubit

Dovada că Mihaela Rădulescu nu s-a despărțit de iubit

mihaela rădulescu

Pe timp de pandemie și izolare celebra Divă de la Monaco nu a mai publicat online nimic cu ea, nicio imagine cu ea sau iubitul ei Felix Baumgartner și de aici au început speculațiile că s-a despărțit de bărbatul din viața ei și că ar fi din nou singură.
Mihaela Rădulescu a explicat clar pe pagina să de socializare că face o cură de detoxifiere de internet și că a publicat doar imagini cu care să-i binedispună pe urmăritorii ei care nu făceau decât să stea pe rețelele de socializare. A și publicat următorul mesaj: “Nu știu cum fac alții, dar eu fac acest „detox“ de rețele sociale din când în când, mai ales după o perioadă atât de lungă în care am trăit prea mult în online, toți. Măsură, în toate, e o „cheie“ pe care o folosesc fără ezitare, tocmai ca să tai orice început de dependență, oricare ar fi natura ei. Cei care mă urmăriți de mai mult timp, știți că am obiceiul să „dispar“ cu zilele sau chiar săptămânile, deci procedura nu va surprinde. Alții, mai puțin dispuși să accepte o simplă rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri

felix si mihaela radulescu

felix si mihaela radulescu

paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problemă existențială. Și, al doilea pas după ce-și imaginează, îl fac către bârfă, știre, „știu eu sigur“, „da‘ să nu spui că știi de la mine“. Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic. Am recăpătat toți niște culoare de libertate, iar eu simt nevoia să le folosesc excesiv. Să mă duc pe coclauri, să merg pe jos, să mă uit la amănuntele spectaculoase ale naturii, de la melci la… stele, să îmi țin mintea ocupată cu ce vreau să fac, cu ce muncesc, cu gândurile, dorurile și plăcerile mele, nu ale altora. Dacă pare vreun soi de egoism, vă asigur că nu e. Dacă pare o idee bună, vă asigur că merită încercată, din când in când. Pe curând”, a scris Mihaela Rădulescu pe instagram. Iar zilele trecute iubitul Felix a publicat o imagine cu el și iubita lui, astfel încât a demontat toate bârfele despre o posibilă despărțire.

Articole asemanatoare
Mihaela Rădulescu așa cum nu ai mai văzut-o
mihaela-rădulescu
Mihaela Rădulescu, Anna Lesko și Alina Pușcău vor trece la munca de jos
mihaela-rădulescu
Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel
mihaela radulescu
Nu o să-ți vină să crezi cum s-a transformat Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu

Comenteaza acest articol

Dovada că Mihaela Rădulescu nu s-a despărțit de iubit

by Tabu Tabu   1 min
0