Tabu
PEOPLE Slider

Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston încă poartă inelul de logodnă primit de la Brad Pitt la sfârșitul anilor ’90.

Deși relația lor s-a destrămat în 2004, se pare că actrița din „Prietenii tăi” încă se gândește la fostul ei soț. Nu este un secret faptul că actorii s-au reunit anul acesta la gala premiilor SAG și au avut parte de un moment de tandrețe. Dar mai uimitor e faptul că Jennifer încă poartă inelul de logodnă pe care Pitt i l-a dăruit.

Când Aniston s-a logodit cu Brad Pitt, în 1999, acesta i-a oferit un inel în valoare de 500.000 dolari. Un inel unic, deoarece Brad l-a conceput special pentru Jen de bijutierul Silvia Damiani. Inelul a fost obținut prin transformarea unei perechi de cercei. Designul bijuteriei a devenit apoi incredibil de popular și chiar au fost vândute replici.

Oricine a crezut că Aniston i-a returnat inelul lui Brad după divorțul din 2005, se înșală. Fotografii l-au văzut pe degetul ei și când a avut loc întâlnirea lor din culese.

Acest lucru stârnește zvonuri conform cărora cei doi sunt acum mai mult decât prieteni. Amândoi sunt singuri și disponibili. „Este o prietenă grozavă”, a spus Brad pe covorul roșu al Globurilor de Aur. În plus, a fost invitat special la petrecerea de 50 de ani a lui Jennifer.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul bine păzit al lui Kelly Osbourne. Cum a slăbit 39 de kilograme

Andreea Damian

Cosmeticele bio – între mit și realitate

Andreea Damian

Vedete nascute pe 23 august!

realitatea

Catrinel Menghia Marlon, sfaturi pentru a preveni coronavirusul

Tabu Tabu

Cum vor arăta copiii Prinţului Harry. Un artist le-a făcut chipul robot

Andreea Damian

Mesajul de pe Instagram al lui Taylor Swift a dus la o “o creștere masivă în înregistrarea alegătorilor”?

realitatea

Scrie un comentariu