Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Dovezile că MTV Cribs a fost doar o făcătură de emisiune care a manipulat publicul tânăr

MTV Cribs a fost emisiunea de tipul reality-show care făcea turul conacelor deținute de diverse celebrități și prezenta tinerilor o imagine deloc realistă, de neatins. Show-ul a avut mare succes în Statele Unite. Primul episod a fost difuzat în septembrie 2000. Emisiunea a devenit în scurt timp una dintre cele mai apreciate și urmărite show-uri de televiziune. Însă puțini dintre cei care au urmărit-o știu că totul a fost o regie ieftină, menită să manipuleze publicul tânăr.

De la penthouse-ul de lux deținut de Mariah Carey la colecția de bolide deținută de 50 Cent, emisiunea MTV Cribs a permis muritorilor de rând să admire în cel mai mic detaliu casele impunătoare ale celebrităților. Tineri, mai ales, erau fascinați să vadă luxul în care trăiesc personaje precum Robbie Williams, cântăreața Jojo sau rapperul Ja Rule – vile pline de splendoare, mașini de lux, colecții de artă impresionantă. Totul, scrie BuzzFeed, e o mare făcătură, emisiunea în sine e departe de realitate.

Din păcate, tinerii care au urmărit show-ul și-au dat seama că producătorii au regizat MTV Cribs. Chiar și unele dintre cele mai bune episoade ale MTV Cribs s-au dovedit a fi niște minciuni grosolane. Iar mai jos avem 10 dovezi care susțin această teorie.

  1. Cântăreața de muzică pop JoJo a folosit casa unchiului ei din Cape Cod (Massachusetts) la filmări. A mărturisit chiar ea într-un interviu pentru Huffington Post.
  2. Casa lui Ja Rule din MTV Cribs a fost de fapt închiriată pentru patru zile. După filmări, el a organizat în ea o petrecere grandioasă, pentru care a fost acționat în instanță de proprietarul casei.
  3. Și Robbie Williams a folosit o casă falsă ca să-și prezinte locuința la MTV Cribs. Ba chiar a angajat o echipă de presupuși majordomi în ziua filmărilor.
  4. Rapper Redman și-a prezentat propria locuință, dar ulterior a dezvăluit că producătorii emisiunii l-au rugat să închirieze ceva mai drăguț.
  5. Se pare că impresionanta colecție de mașini de lux deținută de 50 Cent a fost închiriată.
  6. Bolizii lui Lil’ Bow Wow? De asemenea, închiriați.
  7. Destiny’s Child au participat la MTV Cribs ca să-și promoveze colecția de pantofi.
  8. Birdman a urmat exemplul lui 50 Cent și a închiriat o mașină luxoasă pentru a filma un episod.
  9. Producătorul și actorul Dame Dash a închiriat locuința lui Mariah Carey din Londra ca să filmeze pentru MTV Cribs.
  10. Și cum e posibil să porți pantofi cu toc înalt când faci exerciții în propria sală de gimnastică? Mariah Carey a putut, binențeles!

 

ARTICOLE SIMILARE

12 propuneri de make-up pentru petrecerile de sărbători

Andreea Damian

De ce a ajuns Culiță Sterp pe mâna medicului

Tabu Tabu

Câți bani a strâns Larisa Drăgulescu din videochat. E milionară în euro!

Andreea Damian

Crazy Loop sau Dan Bălan după O-Zone

realitatea

WILLMARK dat afara de la “Dansez pentru tine”! Inlocuit de SOTIA unui membru al juriului

Noua ciumă digitală – travel shaming

Andreea Damian

Scrie un comentariu