Home > Lifestyle > DR. RADU ZAMFIR in stare de soc!

DR. RADU ZAMFIR in stare de soc!

dr radu zamfirMedicul Radu Zamfir, unul dintre supravieţuitorii accidentului din Apuseni, nu şi-a mai putut aminti, în faţa procurorilor, detalii despre tragedie, în condiţiile în care grija lui principală după accident a fost salvarea vieţii celorlalţi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, Zamfir a dat o declaraţie, prin comisie rogatorie, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, aceasta urmând să fie depusă la dosarul accidentului aviatic din Munţii Apuseni, instrumentat de Parchetul Curţii de Apel Alba Iulia.

 Sursele citate spune că medicul le va pune la dispoziţie anchetatorilor toate SMS-urile date în ziua accidentului, înainte şi după acesta. El trebuia să facă acest lucru miercuri, însă nu a avut asupra lui cablul de date necesar pentru conectarea telefonului la calculator.

Pe de altă parte, aceleşai surse au precizat că declaraţia medicului Zamfir nu conţine detalii precise privind momentul accidentului, cel mai probabil din cauză că acesta este încă în stare de şoc după tragedie.

Sursele citate au mai menţionat că, potrivit declaraţiilor lui Zamfir, grija lui principală după prăbuşirea avionului a fost aceea de a încerca să-i salveze pe toţi cei cu care călătorea.

Astfel, precizează sursele, Zamfir nu a putut oferi timpi precişi ai derulării evenimentelor şi nici detalii despre momentul impactului.

Potrivit surselor citate, declaraţia acestuia urmează să fie trimisă la Parchetul Cuţii de Apel Alba Iulia.

La ieşirea din sediul Parchetul Curţii de Apel Alba Iulia, Radu Zamfir nu a dorit să dea nicio declaraţie şi a rugat presa să-l lase în pace…

Articole asemanatoare
DRAMA incredibila a eroului din Apuseni, ARGENTIN TODEA
DRAMATIC! Blestemul accidentului din Apuseni loveste din nou!
Reactia medicului ZAMFIR legata de “relatia cu AURA ION”!
Medicul ZAMFIR avea o relatie cu AURA ION!?

Loading...

1 Response

  1. gheorgica

    Omul asta este dubios rau. De cand a in ceput sa dea interviuri se tot contrazice. Ba nu o cunostea pe fata dar o cunostea si nu avea voie sa i ia in avion. A deeclarat ca si-a facut verificarea medicala si este ok pentru operatii si acum nu stie ce este cu el. Ceva pute si omul asta stie si ascunde

Comenteaza acest articol

DR. RADU ZAMFIR in stare de soc!

by   1 min
1