Tabu
PEOPLE Slider

Draga Olteanu Matei și Tamara Buciuceanu Botez, destine trase la indigo?

tamara buciuceanu

Există multe asemănări între viața Dragăi Olteanu Matei, care s-a stins din viață, azi noapte, la 87 de ani, și Tamara Buciuceanu Botez, decedată anul trecut pe 15 octombrie, la 90 de ani.

Amândouă au fost căsătorite cu medici și nu și-au mai refăcut viața după ce soții lor s-au stins. Draga Olteanu Matei l-a avut alături pe doctorul Ion Matei 44 de ani, din 1970 până în 2014. Tamara Buciuceanu Botez a fost căsătorită cu medicul Alexandru Botez 33 de ani, din 1962, până când el a decedat la mijlocul anilor ’90. Nici una, nici cealaltă nu au avut copii, în ciuda acestor relații longevive. Și Draga Olteanu, și Tamara Buciuceanu s-au retras, la bătrânețe, din București în provincie – prima, la Piatra Neamț, a doua, la Bușteni.

De asemenea, ambele doamne ale teatrului românesc au fost recompensate cu o mulțime de distincții, la final de carieră. În octombrie 2014, într-o ceremonie care a avut loc la Castelul Peleș din Sinaia, cele două mari actrițe au primit din partea Casei Regale a României Ordinul Coroana României în grad de Ofițer, cu ocazia celei de-a 93-a aniversări a regelui Mihai I al României, decorații înmânate de principesa Margareta a României. Din anul 2011, amândouă au câte o stea care le poartă numele pe Aleea Celebrităților din București.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

Andreea Damian

Polițiștii britanici, pe urmele unui hoț care seamănă leit cu Ross din Friends

Andreea Damian

Reteta de vara – Vinete umplute

realitatea

Dans erotic marca Jennifer Lopez la AMA 2020 VIDEO

Andreea Damian

Dua Lipa este preferata tuturor la Brit Awards 2018

Dora Constantinovici

Invitație la o “Cină cu ficat și inimă” de Mihaela Apetrei

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu