Tabu
PEOPLE

Dragoș Bucur a făcut coronavirus și a pus stop proiectelor pe care le are

dragos bucur

Alarmă pe platourile de filmare ale emisiunii “Visuri la Cheie” prezentat de actorul Dragoș Bucur. Prezentatorul a făcut o formă ușoară de coronavirus și filmările s-au oprit. Din păcate, actorul și prezentatorul emisiunii mai are și alte afecțiuni care sperăm că nu-i vor face rău la această formă de virus.
Se știe că Dragoș Bucur suferă de ani buni și de diabet, însă acest lucru nu i-a afectat pînă acum cariera, fiind unul dintre actorii cu succes internațional. Iată că acum prezentatorul a fost diagnosticat și cu coronavirus, însă are o formă ușoară. Din fericire, starea lui și a familiei este una bună. Va reamintim că actorul este căsătorit cu Dana Nălbaru și au împreună trei copii, doi biologici: o fiica Sofia și un băiețel Kadri, dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana. Actorul este în regulă și a făcut și primele declarații.

dragos-bucur”Am făcut o formă ușoară a bolii, că o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper că toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la “Visuri la Cheie”. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmări că și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri. Le doresc tuturor sănătate”, este declarația lui Dragoș Bucur. S-ar părea că această oprire temporară a filmărilor nu va afecta difuzarea la televizor a emisiunii “Visuri la cheie”, telespectatorii putând urmări în continuare show-ul care schimbă vieți. Pînă se va întoarce la muncă îl veți putea vedea pe Dragoș Bucur în fiecare seară de miercuri cu emisiunile deja înregistrate. După vestea că Dragoș Bucur are COVID-19, șefii lui au luat decizia ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii să între în autoizolare până când vor face testele de rigoare.

ARTICOLE SIMILARE

Top 5 vedete care au „mâncat bătaie” de la partenerii lor

Tabu Tabu

Fata lui El Chapo și băiatul „Reginei Drogurilor” au făcut o nuntă de lux

Andreea Damian

Ce schimbare a făcut Andreea Bălan în viața ei și a ficelor ei după despărțirea de George Burcea

Tabu Tabu

Helena Bonham Carter își amintește că l-a înfruntat și ea pe Harvey Weinstein

realitatea

Angelina Jolie şi Sarah Jessica Parker, cel mai bine plătite de la Hollywood

realitatea

Kurt Cobain a spus că albii nu ar trebui să cânte rap și nu știu să danseze

realitatea

Scrie un comentariu