Home > Slider > Dragoș Bucur este bolnav! Ce a pățit actorul

Dragoș Bucur este bolnav! Ce a pățit actorul

În plină epidemie de Corona Virus cunoscutul și îndrăgitul actor și prezentator de televiziune stă acasă, având probleme de sănătate. Însă nimic grav, pentru că actorul a publicat o imagine pe rețelele de socioalizare și a explicat despre ce este vorba, doar că nu este singurul afectat de această boală.
Unul dintre cei mai iubiți actori și prezentatori de televiziune de la noi a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care spunea că are probleme de santate. Dragoș Bucur (42 de ani), căci despre el este vorba, a publicat o imagine cu fiul sau Kadri, și a explicat că au ceva probleme de sănătate: “Încă puțin și am învins amândoi varicelă” a scris actorul. Se vede că cei doi au urme pe față și puncte roșiatice dar totul este sub control.

dragos bucur si fiul lui au varicela

dragos bucur si fiul lui au varicela

Postarea a primit peste 2000 de aprecieri și zeci de comentarii de la prietenii virtuali care le-au urat multă sănătate și să-și revină repede. Dragoș Bucur este căsători cu Dana Nalbaru și au împreună trei copii, pe fiica cea mare, Sofia, pe Kadri și pe Roxana, o fetiță infiata care este o minune și se înțelege foarte bine cu frații ei. Cu fiica cea mare, Sofia, Dragoș Bucur a realizat un proiect de scenariu, care probabil că la un moment dat va fi ecranizat și se va realiza un proiect de televiziune. Probabil că atâta timp cât va stă în casă că să le treacă problema de sănătate Dragoș Bucur va lucra și la noi scenarii. Iar cei ce vor să-l vadă în cinematografe pot merge in cinematografe că să vadă pelicula “Urmă”, unde joacă un rol principal alături de Irina Rădulescu, Teodor Corban, Mădălina Ghenea și alții.

Articole asemanatoare
Mădălina Ghenea
Motivul pentru care Mădălina Ghenea nu a venit la premiera filmului „Urma”
Exclusiv! Dragos Bucur pe terenul TABU
Love Building: află cum poţi repara dragostea în 7 zile!
Dana Nălbaru are un nou look

Comenteaza acest articol

Dragoș Bucur este bolnav! Ce a pățit actorul

by Tabu Tabu   1 min
0