Tabu
CULTURE Slider

Dragoste în vremea coronei. Un nou film produs de Michael Bay

Lungmetrajul turnat în 17 zile spune povestea unei relații amoroase. Acțiunea se petrece într-un viitor distopic, în 2024. Virusul a suferit o mutație și a devenit mortal.

Primul film realizat în Los Angeles, în timpul pandemiei de coronavirus, oferă o viziune sumbră despre viitorul apropiat.

Ne aflăm în 2024, epidemia a evoulat, marcând cel de-al patrulea an de carantină neîntreruptă. Covid-23 a omorât într-un ritm accelerat populația, iar acum rata mortalității depășește 50%.

Atunci când o persoană este infectată, ea este forțată să-și părăsească locuința și să meargă într-un campus de carantină. 

foto via slashfilm

Produs de Michael Bay, Songbird este regizat de Adam Mason.

Este o lume distopică și înfricoșătoare, dar este, mai degrabă, un film romantic despre două persoane care vor să fie împreună și care nu pot. Este „Romeo și Julieta”, doar că ei sunt separați de un virus.

ADAM MASON pentru Entertainment Weekly

Pelicula a beneficiat doar de 17 zile de filmare, aplicându-se cu strictețe toată măsurile de prevenție. Echipa nu a depășit niciodată 40 de persoane și a fost supusă testărilor în mod regulat.

În ce privește distribuția, ne vom întâlni cu Demi Moore, Bradley Whitford, Paul Walter Hauser, Craig Robinson, Peter Stormare și Alexandra Daddario în rolurile secundare.

foto via IMDB
KJ Apa, starul din Riverdale, îl interpretează pe Nico, un curier imun la virus. foto via ELLE Canada
Sofia Carson, descoperită de regizor în filmul Feel the Beat, joacă personajul Sarah. Este o fată izolată la domiciliu, dar bănuită că ar fi contaminată. 

Nu există o singură secundă în care Sarah să se simtă ca o domnișoară. Ea reprezintă această tânără generație de bărbați și de femei fără frică, care se agață de ultimul fir de speranță și care sunt adevărăți lideri, care ne vor purta spre viitor. E vorba de un thriller despre pandemie, un film terifiant, cu mult suspans, iar inima poveștii este speranța. Regăsim asta în personajul Sarah  și în iubirea dintre Sarah și Nico.

SOFIA CARSON

Proiectul șochează o parte a publicului, în special, în Statele Unite, unde 230 000 de persoane au murit din cauza Covid-19. 

Songbird nu are încă o dată de premieră stabilită. 

sursa: Le Figaro

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Femeile care au mai mulți copii îmbătrânesc mai greu?

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Afla cum iti poti face buze ombre!

realitatea

100 de femei își arată organele genitale într-un proiect despre „Feminitate”

Andreea Damian

O noua dimensiune in arta contemporana – Handcut Collage

realitatea

Scrie un comentariu