Tabu
Image default
PEOPLESlider

Drake s-a dat la Heidi Klum. Cum a reacționat fotomodelul la avansuri

Topmodelul german Heidi Klum a dezvăluit în timpul show-ul lui Ellen DeGeneres că Drake i-a făcut avansuri la începutul acestui an, deși știa că vedeta e implicată deja într-o relație. Ba mai mult, rapperul canadian i-a trimis mai multe mesaje.

Drake, care s-a iubit printre altele cu Rihanna, Jennifer Lopez, Tyra Banks sau Nicki Mina,j a invitat-o de mai multe ori în oraș, dar Heidi l-a refuzat de fiecare dată. Mai mult, fotomodelul german a spus în direct în emisiunea lui Ellen: „Drake, îmi pare rău, dar nu-ți voi răspunde la mesaje”. „Ai venit practic cu o săptămână mai târziu”, a râs aceasta.

Heidi Klum a povestit cum a început această serie de sms-uri. Artistul a făcut rost de numărul ei de telefon printr-un cunoscut comun. Din acel moment, Drake a bombardat-o cu mesaje, deși știe că Heidi este într-o relație cu Tom Kaulitz, unul din membrii trupei Tokio Hotel.

Relația dintre Heidi Klum și chitaristul Tom Kaulitz este, crede supermodelul, foarte specială, deși între ei există o diferență de 17 ani – el are 29 de ani, iar ea 45.

https://www.instagram.com/p/BnhVJirgDxS/?utm_source=ig_embed

Heidi Klum a fost căsătorită cu stylistul Ric Pipino (1997-2002) și cu Seal (2005-2012), care are trei copii. Heidi a avut o relație cu Flavio Briatore, fostul manager al echipei de Formula 1, Renault, cu care are o fetiță, Helene, născută în 2004.

ARTICOLE SIMILARE

Gucci își ia revanșa după acuzațiile de rasism. Este cea mai inteligentă mișcare a brandului de modă

Andreea Damian

Mircea Eremia și Moroșanu, colegi de serial

Tabu Tabu

Emily in Paris: cum să reproduci machiajul și coafurile lui Lily Collins

Andreea Damian

Viața fascinantă a lui Liu Wen, primul fotomodel asiatic în topul Forbes

Andreea Damian

Un model a pozat nud la Zidul Plângerii din Ierusalim și i-a enervat pe credincioși

Andreea Damian

Descoperire șocantă: femeile au mai multe șanse să moară sau să sufere complicații când sunt operate de medici bărbați

Andreea Damian

Scrie un comentariu