Home > Lifestyle > DRAMA – a murit tatal MIHAELEI RADULESCU

DRAMA – a murit tatal MIHAELEI RADULESCU

mihaela-radulescu nervoasaVedeta de televiziune Mihaela Rădulescu trece prin clipe teribile. Tatăl acesteia a murit duminică seara, la Bucureşti, după o luptă grea cu o boală incurabilă.

Mihaela Rădulescu este devastată. Florin Ţiganu, tatăl vedetei a încetat din viaţă, duminică seara, în Capitală, după o luptă grea cu o boală incurabilă.

Mihaela Rădulescu a primit tragica veste imediat după ce s-a întors din vacanţă, iar acum se pregăteşte de înmormântare. Ceremonia funerară va avea loc marţi, la Snagov.

Mihaela Rădulescu povestea la începutul acestui an că a avut o relaţie specială cu părinţii ei. Unul dintre momentele memorabile din viaţa vedetei televiziune, de pe vremea când era adolescentă, este legat chiar de meseria părinţilor ei, care au fost la un moment dat arbitrii de raliu. “La 16 ani am condus prima dată, Dacia familiei, într-o pădure, pe un drum neasfaltat – tocmai participasem la un raliu tehnico-aplicativ, la Tg. Mureș, în calitate de copilot, iar pilotul era … mama. Am petrecut mult timp pe la raliuri, pe margine, pentru că a fost o vreme când ambii mei părinți erau arbitri oficiali și mă luau cu ei. Tata a organizat câteva ediții ale raliului “Ceahlăul”, asta după ce au interzis denumirea lui inițială de “Raliul Mănăstirilor” (pe macadam și asfalt). Îmi plăceau mașinile și abia așteptam să iau carnetul. Cred ca cel mai în detaliu îmi amintesc mașina bunicului meu, când eram mică, o Pobeda uriașă, care era senzația orașului Piatra Neamț”, povestea Mihaela Rădulescu la începutul acestui an.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
somn
De ce este bine să dormim până târziu în weekend
Irina Petrescu s-a stins
Breaking News: Neil Armstrong, decedat la 82 de ani
Ion Lucian a încetat din viaţă

Loading...

Comenteaza acest articol

DRAMA – a murit tatal MIHAELEI RADULESCU

by   1 min
0