Tabu
Image default
LIFESTYLE

DRAMA – a murit tatal MIHAELEI RADULESCU

mihaela-radulescu nervoasaVedeta de televiziune Mihaela Rădulescu trece prin clipe teribile. Tatăl acesteia a murit duminică seara, la Bucureşti, după o luptă grea cu o boală incurabilă.

Mihaela Rădulescu este devastată. Florin Ţiganu, tatăl vedetei a încetat din viaţă, duminică seara, în Capitală, după o luptă grea cu o boală incurabilă.

Mihaela Rădulescu a primit tragica veste imediat după ce s-a întors din vacanţă, iar acum se pregăteşte de înmormântare. Ceremonia funerară va avea loc marţi, la Snagov.

Mihaela Rădulescu povestea la începutul acestui an că a avut o relaţie specială cu părinţii ei. Unul dintre momentele memorabile din viaţa vedetei televiziune, de pe vremea când era adolescentă, este legat chiar de meseria părinţilor ei, care au fost la un moment dat arbitrii de raliu. “La 16 ani am condus prima dată, Dacia familiei, într-o pădure, pe un drum neasfaltat – tocmai participasem la un raliu tehnico-aplicativ, la Tg. Mureș, în calitate de copilot, iar pilotul era … mama. Am petrecut mult timp pe la raliuri, pe margine, pentru că a fost o vreme când ambii mei părinți erau arbitri oficiali și mă luau cu ei. Tata a organizat câteva ediții ale raliului “Ceahlăul”, asta după ce au interzis denumirea lui inițială de “Raliul Mănăstirilor” (pe macadam și asfalt). Îmi plăceau mașinile și abia așteptam să iau carnetul. Cred ca cel mai în detaliu îmi amintesc mașina bunicului meu, când eram mică, o Pobeda uriașă, care era senzația orașului Piatra Neamț”, povestea Mihaela Rădulescu la începutul acestui an.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Radulescu se lauda cu un stil de viata sanatos, dar uite ce face

Studiul care dă fiori! Cât rezistă, de fapt, coronavirusul pe suprafeţe și în aer

Andreea Damian

4 domenii in care sa faci bani daca ai un corp lucrat

realitatea

Amanta lui Elan Schwarzenberg a ajuns la DNA. Vezi pentru ce este anchetata!

Nicoleta Luciu s-a îngrăşat 12 kilograme. Uite cum arată! “Am niste brate…”

Un francez, obligat să platească 10.000 de euro fostei soţii pentru că nu făceau suficient sex

realitatea

Scrie un comentariu