Tabu
lifestyle

Drama actritei Teodora Mares!

In varsta de 50 de ani, Teodora Mares joaca si astazi roluri de anvergura, dar pe plan sentimental nu-i merge deloc bine.

5.269.006, aceasta este numarul exact de bilete vandute in salile de cinema din Romania pentru filmul “Declaratie de dragoste”. Dupa vizionare, macar jumatate dintre spectatori s-au indragostit iremediabil de sensibila Ioana Popa, intruchipata in pelicula regizata de Nicolae Corjos, in 1985, de Teodora Mares.  Pe plan personal insa, lucrurile nu au mers deloc asa cum si-ar fi dorit Teodora. S-a casatorit o singura data, cu actorul si realizatorul tv Felix Totolici, de care a divortat insa, in ciuda faptului ca acesta reusise, conform apropiatilor cuplului, sa-i ridice moralul si sa tina departe de Teodora neincrederea in fortele proprii. Fire mai mult decat sensibila, Teodora Mares s-a regasit dupa divort tot pe scena, dupa patru ani de roluri memorabile la Nottara mutandu-se pe scena Teatrului National Bucuresti, in paralel cu activitatea de profesoara la Institutul de Teatru. Prezenta delicata si apreciata, cu un tonus tineresc – este aproape neschimbata dupa atatea decenii – Teodora Mares ascunde la 50 de ani impliniti un mare regret, acela ca nu are copii.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie si SCRISOAREA care l-a despartit pe Brad Pitt de Jennifer Aniston

Sotul Gabrielei Cristea a facut INFARCT?!

Ghici cine și-a schimbat coafura

realitatea

DIETA SOFIA VERGARA, cea mai dorita femeie din lume: MANANCA ca un PORC

Ghici cine…

realitatea

Teatru la IDELIER

realitatea

3 comentarii

Geta 14 June 2013 at 9:53

am admirat-o mereu!

Răspunde
*** 4 August 2014 at 2:08

Si unde e drama? In capetele voastre goale! Drama traiesc oameni care pierd pe cineva drag, au boala incurabila, etc. Faptul ca nu are copii e probabil o alegere personala si poate si inteligenta. Nu toata lumea doreste copii si nu toata lumea se grabeste sa-i faca numai ca sa satisfaca societatea asta atat de obtuza. Un titlu exagerat si neprofesionist, din ce in ce mai putine publicatii inteligente care reusesc sa impuna respect si sa se ridice peste standardele de superficialism si senzational ieftin din tara asta.

Răspunde
Iulian Plesea 21 February 2015 at 19:30

Drama?
Este prostie crasa si imbecilitate, sa atarni cuiva, oricui, o asemenea plancarta de gat, avand in vedere numai latura privata, latura ce din definitie trebuie sa fie PRIVATA si sa nu fie subiect de barfa golaneasca tipic gazetareasca de sanț. Zau, au aparut prea multi, cica, gazetari, de “radio sanț”!
Una peste alta, unde este omul Teodora Mares, unde este actrita Teodora Mares? Care ii sunt visele, dorintele, hobiurile, cum se vede lumea de pe scena, cam asa ceva as vrea sa aud.
Toata dragostea si respectul meu pentru Doamna Teodora Mares!

Răspunde

Scrie un comentariu