Home > Lifestyle > A MURIT! Drama din familia Simonei Halep de care nimeni n-a stiut!

A MURIT! Drama din familia Simonei Halep de care nimeni n-a stiut!

Oficial, vineri, echipa sa anunta ca Simona a decis sa abandoneze turneul de la Miami in urma problemelor de la un deget al piciorului drept. Imediat dupa aceea, sportiva avea sa se urce in avion pentru a se intoarce in Romania.
Simona se afla in SUA unde participa la turneul de la Miami, cand a primit dureroasa veste: matusa sa a murit.
WOWbiz.ro a aflat adevaratul motiv al venirii de urgenta in tara. “Matusa sa, femeia de care era tare apropiata, a murit. Avea cancer si evolutia bolii a fost rapida. Simona s-a si intors in tara, pentru ca duminica la pranz a avut loc inmormantarea. Simona o indragea tare pe matusa sa! In Constanta, cele doua familii au casele una langa celalata, asa ca Simona a crescut sub ochii ei”, a povestit o apropiata a familie.

Femeia de 46 de ani era sotia fratelui tatalui Simonei, Stere Halep. Drama din familia Halep ne-a fost confirmata chiar de tatal Simonei:  “Este adevarat ca am avut un mare necaz in familie. Simona nu a putut fi prezenta la turneul de la Miami din cauza acelei problemei la unghie, dar iata a venit si aceasta nedorita chestiune de familie”, a declarat Stere Halep, tatal jucatoarei de tenis, pentru WOWbiz.ro.


Articole asemanatoare
Inspira-te din stilul Simonei Halep
Cele mai populare cautari pe Google in 2014
TANIA: Ea este mama SIMONEI HALEP! Galerie FOTO si RETETA favorita
Iubitul secret al SIMONEI HALEP: de ce familia jucatoarei ameninta!

Loading...

Comenteaza acest articol

A MURIT! Drama din familia Simonei Halep de care nimeni n-a stiut!

by   1 min
0