Home > Lifestyle > Drama Flaviei Apostol: a ajuns sa cantareasca 38 de kilograme la 1,72 m!

Drama Flaviei Apostol: a ajuns sa cantareasca 38 de kilograme la 1,72 m!

Flavia Apostol a vorbit despre problemele grave de sanatate cu care s-a confruntat. Tanara care detine o televiziune online sufera de anorexie si ajunsese sa cantareasca 38 de kilograme, la o inaltime de 1,72 m.

flavia 1 flavia 2
“De la 47-48 de kilograme, ajunsesem sa am 38. Pur si simplu ma asezam la masa si nu puteam sa mananc. Eu voiam… Stateam o ora, o ora si jumatate la masa, plimbam totul prin farfurie. Era o corvoada, un supliciu. Am incercat sa mananc dulciuri, dar nici asta nu puteam. Mancam foarte putin. Dintr-un ou fiert aruncam galbenusul si mancam jumatate de albus”, a spus Flavia la Acasa TV.

“Toata lumea imi spunea: nu e bine, o sa mori!  Eu nu acceptam ca am o problema. Le ziceam tuturor sa ma lase in pace. Toti s-au alarmat, s-au speriat din cauza mea. Eu le spuneam sa ma lase, ca eu am treaba. Ma certam cu toata lumea. Abia la 38 de kile mi-am dat seama ca mi-am inchis toate usile. Refuzam orice ajutor. Ma duceam la sala, alergam, chiar daca eram foarte slaba. Multi se speriau. Imi spuneau: esti urata, esti oribila asa, arati ingrozitor.
Am negat, am refuzat sa inteleg. Pana la urma am zis sa analizez. am realizat ca sunt aproape de pericol, dar nu puteam sa fac nimic, imi reluam programul”, a explicat ea.

Flavia Apostol si-a dat seama ca are mult de lucru, ca sa isi revina. “Kilogramele nu se recupereaza peste noapte, totul se face treptat, cu cap. Asta incerc sa fac”, a spus ea.

Articole asemanatoare
Nebunia unei fete frumoase de 24 de ani…
Anorexica Flavia Apostol face furori la plaja! Cum arata in costum de baie
Margherita de la Clejani, în pragul anorexiei! «Am 55 de kg şi vreau să mai slăbesc vreo 20»
O tânără nu a mâncat nimic un an de zile! Cum arată acum

Comenteaza acest articol

Drama Flaviei Apostol: a ajuns sa cantareasca 38 de kilograme la 1,72 m!

by   1 min
0