Tabu
LIFESTYLE What's hot

Drama lui CONSUELO, nevasta lui MUTU, continua!

CONSUELO MUTU este o femeie nefericita. Abia aştepta să devină femeie de afaceri în ţara soţului, însă năravul lui Mutu a întors-o din drum. După ce Click! a anunţat în martie că fotbalistului îi ţine de urât bruneta Cristina, Consuelo a decis să nu-şi mai deschidă magazin de cosmetice aici şi a rămas în ţara natală. Bine a făcut, căci soţul ei a trecut de la o femeie la alta.

Am fost la un pas să ne fardăm cu produsele cosmetice ale Consuelei Mutu

, însă afacerea brunetei din Republica Dominicană a murit din faşă. Nevasta atacantului de la Petrolul Ploieşti ar fi trebuit să lanseze la începutul anului o linie de cosmetice în România, însă ruşinea de a fi femeie înşelată i-a răsturnat planurile. „Ar fi momentul oportun să fac ceva şi în România. Am hotărât să aduc aici linia de machiaj pe care am dezvoltat-o, Consuelo by Maite Make-up Company. Probabil că în februarie 2014, aceste produse vor fi deja în magazine”, declara, încrezătoare, Consuelo Mutu, la finele anului 2013. Bruneta spera atunci să dea lovitura cu această idee, mai ales că experienţă în domeniu avea din plin, fiindcă în Republica Dominicană deţine un centru de înfrumuseţare. La scurt timp însă, toate planurile doamnei Mutu s-au dus pe apa Sâmbetei. Motivul care a determinat-o să renunţe e legat chiar de soţ. Femeia a aflat din presă despre escapadele “Briliantului” şi a fost extrem de afectată. Mai mult, nu a mai venit în România, chiar dacă Adi locuieşte aici de mai bine de şapte luni. Fotbalistul şi-a vizitat soţia şi fiicele mult mai rar, preferând în schimb să se distreze cu tot felul de starlete la ceas de seară. În martie, Click! l-a surprins cu o brunetă focoasă, pe nume Cristina, iar zilele trecute, “Briliantul” a fost fotografiat la mare în compania unei bombe-sexy, fotomodel de meserie. Click! l-a contactat pe PR-ul Consuelei, desemnat să se ocupe de promovarea produselor cosmetice în România, însă acesta ne-a răspuns sec: “Din câte ştim, doamna Consuelo Mutu şi-a amânat lansarea  proiectului. Nu am mai vorbit cu dumneaei de câteva luni şi nu a răspuns la e-mailurile noastre şi nici la telefon”. Aşadar, infidelităţile fotbalistului i-au spulberat brunetei îndeletnicirile, iar până la divorţ se pare că mai e doar un pas.

www.Click.ro  a scris pe 12 martie 2014 că în familia lui Mutu lucrurile nu stau deloc pe roze, iar divorţul dintre fotbalist şi Consuelo e doar o chestiune de timp. La momentul transferului la Petrolul Ploieşti, mai precis în ianuarie, atacantul anunţa că familia îl va urma în România, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. În martie, ieşirile lui nocturne s-au consumat alături de bruneta Cristina, cu care fotoreporterii Click! l-au surprins la restaurant.

Blonda lui Mutu este model

Weekendul trecut, Adrian Mutu a mai fost prins alături de o femeie, de data aceasta o blondă tinerică. Fotbalistul şi tânăra respectivă s-au distrat toată seara împreună cu câţiva prieteni, fiind fotografiaţi la orele dimineţii într-un club de fiţe din Mamaia. Tânăra ploieşteancă are 22 de ani şi lucrează ca fotomodel la o agenţie cunoscută. “Sunt o persoană visătoare, îmi doresc să mă văd la casa mea, cu un job stabil, cu o familie, realizată”, declara blonda acum un an…

ARTICOLE SIMILARE

Nepoata Mihaelei Rădulescu, MUŞCATĂ DE FAŢĂ DE UN CÂINE! Mama ei A LEŞINAT când a auzit vestea!

Abuzul domestic porneşte din creier

BENDEAC – poza nud pentru mama lui! Ce zice MAMA!

Alăptarea scade riscul de diabet

realitatea

Textul sentintei lui ADRIAN NASTASE

Jennifer Garner – Secrete de infrumusetare la indemana oricui

Scrie un comentariu