Home > Lifestyle > Drama nestiuta a actorului Dan Puric! I-a murit copilul de doar 10 luni

Drama nestiuta a actorului Dan Puric! I-a murit copilul de doar 10 luni

Actorul si regizorul Dan Puric a implinit de curand 55 de ani si, intr-un interviu, a facut o marturisire dureroasa. El a declarat ca primul sau copil i-a murit la doar 10 luni si spune ca aceasta tragedie l-a apropiat de Dumnezeu.

“Moartea primului meu copil, Alexandru, la doar 10 luni, de la o encefalita, m-a marcat definitiv, pentru tot restul vietii. Si gata! Cand ti se intampla asa ceva, pe urma ti se poate intampla orice. Nu poti sa spui ca uiti un asemenea lucru, pentru ca, de fapt, nu te uita el. Paradoxal, drama asta m-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Atunci am simtit ca e acolo, cu mine. As fi innebunit daca nu ar fi existat taina asta. Fiul meu era de o frumusete extraordinara. Atunci am simtit concret existenta lui Dumnezeu”, a marturisit Dan Puric intr-un interviu pentru ziarul Metropolis, in care a vorbit despre momentele cheie din viata sa.

Tragedia se intampla in urma cu mai bine de 20 de ani in urma, iar in perioada aceea actorul locuia intr-un bloc din Botosani, fiind angajat la teatrul din localitate. In toata durerea sa, pe Dan Puric l-au marcat vorbele unui vecin, pe care spune ca nu o sa-l uite niciodata: “Stateam la priveghi, la propriul meu copil, si a venit un om amarat care mi-a povestit toata seara cum a lucrat el in circ, cum a trait alaturi de lei, de tigri… Imi mai povestea, incerca sa ma faca sa rad, dar la patru dimineata a aparut nevasta-sa, care l-a dojenit: „Lasa domne’ omul sa stea in necazul lui!“ „De asta am venit, muiere, sa-l scot cu vorba din necaz!“, i-a raspuns omul. Cum sa-l uit?”

Articole asemanatoare
copil
Vrei să crești un copil puternic din punct de vedere mental? Încetează acum să mai faci aceste 5 lucruri
Lucrare de artă Banksy găsită pe un garaj din Țara Galilor, vândută pentru o cifră cu șase zerouri
bătaia
Medicii au emis noi avertismente cu privire la bătaia copilului pentru prima dată în 20 de ani
Cum alegem cel mai frumos cadou pentru copilul nostru?

Comenteaza acest articol

Drama nestiuta a actorului Dan Puric! I-a murit copilul de doar 10 luni

by   1 min
0