Home > Lifestyle > Drama nestiuta a lui Mihai Petre! Mama dansatorului vorbeste despre tragedie!

Drama nestiuta a lui Mihai Petre! Mama dansatorului vorbeste despre tragedie!

Cand vine vorba despre talentul de dansator al lui Mihai Petre, Coca, mama cunoscutului jurat, este cat se poate de ferma: “Talentul l-a mostenit pe linie paterna. Marian (n.r. tatal lui Mihai) a fost un om aplecat catre arta. Canta superb, urmase cursuri de specialitate. La fel este si socrul meu!”, a explicat Coca Petre.

Marian, tatal lui Mihai, s-a stins din viata foarte tanar, la doar 53 de ani.

“Noi am fost tot timpul o familie unita, ne-am inteles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai si Alina reprezentau totul. Boala asta necrutatoare care a luat milioane de oameni (n.r. cancerul) a cazut ca un traznet. Imi aduc aminte ca am mers cu Marian pentru un consult de rutina, pentru ca in final doctorii sa ne dea cumplita veste: cancer pulmonar. Nu ne venea sa credem! Parca traiam un cosmar. Din pacate, boala a evoluat galopant, iar in cateva luni s-a prapadit”, s-a destainuit Coca Petre, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Chiar daca era grav bolnav, Marian a tinut in mod special ca pe data de 23 martie 2005 sa mearga sa-si vada baiatul dansand. “Era cel mai fericit cand il vedea pe Mihai pe ringul de dans. A fost ultimul spectacol pe care l-a vazut cu el. Pe data de 11 aprilie el a plecat dintre noi. Azi, in familie, cand vorbim despre el, se asterne un fel de liniste in sufletul fiecaruia dintre noi. Stim ca de acolo, de Sus, el ne vegheaza si ne ocroteste cu bunatatea lui”, a incheiat Coca Petre.

Articole asemanatoare
Alt SHOW de la Antena 1 suspendat! O multime de vedete au ramas fara job!
OANA ZAVORANU si MIHAI PETRE impreuna – poveste incredibila!
BENDEAC in locul lui MIHAI PETRE la “Romanii au talent”
Soc la PRO TV! Antena 1 il ia si pe Mihai Petre?

Loading...

Comenteaza acest articol

Drama nestiuta a lui Mihai Petre! Mama dansatorului vorbeste despre tragedie!

by   1 min
0