Home > Lifestyle > Drama nestiuta a Valentinei Pelinel! “Am fost distrusa!”

Drama nestiuta a Valentinei Pelinel! “Am fost distrusa!”

Tatal Valentinei Pelinel a murit de cancer, la 46 de ani, cu patru zile inainte ca fiica sa sa castige primul concurs de fotomodele.

In 1997, la 16 ani, Valentina Pelinel participa la primul sau concurs, Top Model Romania. “Problema a fost ca pe 27 aprilie se tinea concursul, de altfel si ziua de nastere a tatalui meu, iar pe 23 a murit. Iti dai seama ca numai de preselectie nu mi-a mai ars…Ajungem noi in finala, anunta premiantele: locul III, a mea colega. Deja derulam pe repede inainte, imi inchipuiam cum ma vor lua peste picior colegii ca ea a luat locul III si eu nimic. Au anuntat si locul II, era clar. Si cand la locul I au spus Peli…, eu deja zburam, direct m-am dus, eram in al noualea cer… la propriu si la figurat, pentru ca ma gandeam la tatal meu, care ar fi trebuit sa implineasca exact atunci 46 de ani…”, a marturisit Valentina intr-un interviu pentru revista Tango.

pelinel 2
Intrebata de ce a murit tatal sau, Pelinel a dezvaluit: “De cancer. A fost totul foarte brusc, el era un om puternic, vesel, nu a fost niciodata bolnav, nici macar o raceala. O data a cazut la pat si in doua luni s-a dus. Si cu el mi-a disparut o lume, s-a rupt ceva in mine. Nu intelegeam nimic. Am fost distrusa”. Valentina a explicat si de ce s-a dus la concurs, chiar daca tatal sau abia murise: “M-am dus pentru el, pentru zilele in care pariam castigatoarele de la Miss. M-a intarit Dumnezeu. Dar as fi dat orice sa fi fost acolo sa ma vada, sa fie mandru de mine… Nici mama n-a fost, ca nu a avut bani de bilet. Si cand am ajuns acasa, ea nu stia ca am castigat. Mama aprinsese o candela si mi-a spus ca s-a rugat toata seara sa intru macar in finala ca, la cat de ambitioasa sunt, as fi suferit enorm sa nu castig”.

Articole asemanatoare
Ce de aniversări a avut în familie în ultimele zile Valentina Pelinel
valentina pelinel
Sărbătoare mare pentru Valentina Pelinel şi familia ei! Ce sărbătoreşte vedeta?
BOUREANU se insoara cu copia Valentinei Pelinel
VALENTINA PELINEL – zece luni de chinuri groaznice

Comenteaza acest articol

Drama nestiuta a Valentinei Pelinel! “Am fost distrusa!”

by   1 min
0