Tabu
BEAUTY

Drama! Stefan Banica Jr a inceput sa cheleasca

Varsta nu iarta. La 47 de ani, chica din tinerete s-a rarit, iar in crestetul capului a inceput sa se contureze o zona fara par. Recunoscut pentru tinuta sa impecabila, Stefan are grija sa se aranjeze inaintea concertelor sale, insa www.cancan.ro l-a surprins in “civil, cu parul usor dezordonat si – vai! – cu un inceput pronuntat de chelie. Idolul din “Liceenii” se pregateste, totusi, sa infrunte pragul celor 50 de ani, asa ca lucrurile sunt perfect explicabile…

O solutie:

Artistul este cunoscut si pentru viata sa tumultoasa, presarata cu mari iubiri. In anii ’80, s-a iubit cu Nadia Comaneci. Dupa 90, A avut o relatie speciala cu Cristina Topescu, apoi a fost casatorit cu Mihaela Radulescu in perioada 1994 – 1999. A trait impreuna cu Camelia Constantinescu, cea care i-a nascut primul copil, pe Radu Ștefan. Cei doi insa nu au fost casatoriti oficial și s-au despartit in anul 2005.

http://www.tabu.ro/banica-fosta-iubita-camelia/

In ianuarie 2006, Stefan s-a casatorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, care i-a daruit o fetita, Violeta, iar dupa divortul de aceasta, s-a cuplat cu cantareata Lavinia Parva, cu care presa il acuzase ca avea o aventura inca din timpul casatoriei cu Andreea Marin.

ARTICOLE SIMILARE

Cat de mult s-a schimbat CLEOPATRA STRATAN! Foto incredibile!

6 tipuri de acnee, de la cel mai blând la cel mai sever

Andreea Damian

În vacanță cu Kilian

realitatea

„Barbie Botox”, procedura care le oferă femeilor „gât în formă de lebădă”

Andreea Damian

Andi Moisescu, schimbare ŞOCANTĂ de look!

Invata sa te machiezi ca Marilyn Monroe

realitatea

Scrie un comentariu