Home > beauty > Drama! Stefan Banica Jr a inceput sa cheleasca

Drama! Stefan Banica Jr a inceput sa cheleasca

Varsta nu iarta. La 47 de ani, chica din tinerete s-a rarit, iar in crestetul capului a inceput sa se contureze o zona fara par. Recunoscut pentru tinuta sa impecabila, Stefan are grija sa se aranjeze inaintea concertelor sale, insa www.cancan.ro l-a surprins in “civil, cu parul usor dezordonat si – vai! – cu un inceput pronuntat de chelie. Idolul din “Liceenii” se pregateste, totusi, sa infrunte pragul celor 50 de ani, asa ca lucrurile sunt perfect explicabile…

O solutie:

Artistul este cunoscut si pentru viata sa tumultoasa, presarata cu mari iubiri. In anii ’80, s-a iubit cu Nadia Comaneci. Dupa 90, A avut o relatie speciala cu Cristina Topescu, apoi a fost casatorit cu Mihaela Radulescu in perioada 1994 – 1999. A trait impreuna cu Camelia Constantinescu, cea care i-a nascut primul copil, pe Radu Ștefan. Cei doi insa nu au fost casatoriti oficial și s-au despartit in anul 2005.

http://www.tabu.ro/banica-fosta-iubita-camelia/

In ianuarie 2006, Stefan s-a casatorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, care i-a daruit o fetita, Violeta, iar dupa divortul de aceasta, s-a cuplat cu cantareata Lavinia Parva, cu care presa il acuzase ca avea o aventura inca din timpul casatoriei cu Andreea Marin.

Articole asemanatoare
radu stefan banica
Zi importantă pentru fiul cel mare al lui Ștefan Bănică
Ștefan Bănică, amintire despre regretata Mădălina Manole
Stefan Banica
Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente
Lavinia Pârva
Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică

Comenteaza acest articol

Drama! Stefan Banica Jr a inceput sa cheleasca

by   1 min
0