Tabu
Image default
BEAUTY

Drama! Stefan Banica Jr a inceput sa cheleasca

Varsta nu iarta. La 47 de ani, chica din tinerete s-a rarit, iar in crestetul capului a inceput sa se contureze o zona fara par. Recunoscut pentru tinuta sa impecabila, Stefan are grija sa se aranjeze inaintea concertelor sale, insa www.cancan.ro l-a surprins in “civil, cu parul usor dezordonat si – vai! – cu un inceput pronuntat de chelie. Idolul din “Liceenii” se pregateste, totusi, sa infrunte pragul celor 50 de ani, asa ca lucrurile sunt perfect explicabile…

O solutie:

Artistul este cunoscut si pentru viata sa tumultoasa, presarata cu mari iubiri. In anii ’80, s-a iubit cu Nadia Comaneci. Dupa 90, A avut o relatie speciala cu Cristina Topescu, apoi a fost casatorit cu Mihaela Radulescu in perioada 1994 – 1999. A trait impreuna cu Camelia Constantinescu, cea care i-a nascut primul copil, pe Radu Ștefan. Cei doi insa nu au fost casatoriti oficial și s-au despartit in anul 2005.

http://www.tabu.ro/banica-fosta-iubita-camelia/

In ianuarie 2006, Stefan s-a casatorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, care i-a daruit o fetita, Violeta, iar dupa divortul de aceasta, s-a cuplat cu cantareata Lavinia Parva, cu care presa il acuzase ca avea o aventura inca din timpul casatoriei cu Andreea Marin.

ARTICOLE SIMILARE

Risa Hirako, fotomodel în Japonia la 47 de ani. Care e secretul tinereții ei

Andreea Damian

Cele mai folosite masti naturale pentru tenul uscat

realitatea

Pharrell Williams lanseaza un parfum

Cum te vopsești acasă ca la salon: sfaturi de la profesioniști

Andreea Damian

Make-up tips de vară

realitatea

Careless Beauty – singurul brand organic romanesc cu Brevet de Inventie!

Scrie un comentariu