Home > beauty > Drama! Stefan Banica Jr a inceput sa cheleasca

Drama! Stefan Banica Jr a inceput sa cheleasca

Varsta nu iarta. La 47 de ani, chica din tinerete s-a rarit, iar in crestetul capului a inceput sa se contureze o zona fara par. Recunoscut pentru tinuta sa impecabila, Stefan are grija sa se aranjeze inaintea concertelor sale, insa www.cancan.ro l-a surprins in “civil, cu parul usor dezordonat si – vai! – cu un inceput pronuntat de chelie. Idolul din “Liceenii” se pregateste, totusi, sa infrunte pragul celor 50 de ani, asa ca lucrurile sunt perfect explicabile…

O solutie:

Artistul este cunoscut si pentru viata sa tumultoasa, presarata cu mari iubiri. In anii ’80, s-a iubit cu Nadia Comaneci. Dupa 90, A avut o relatie speciala cu Cristina Topescu, apoi a fost casatorit cu Mihaela Radulescu in perioada 1994 – 1999. A trait impreuna cu Camelia Constantinescu, cea care i-a nascut primul copil, pe Radu Ștefan. Cei doi insa nu au fost casatoriti oficial și s-au despartit in anul 2005.

http://www.tabu.ro/banica-fosta-iubita-camelia/

In ianuarie 2006, Stefan s-a casatorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, care i-a daruit o fetita, Violeta, iar dupa divortul de aceasta, s-a cuplat cu cantareata Lavinia Parva, cu care presa il acuzase ca avea o aventura inca din timpul casatoriei cu Andreea Marin.

Articole asemanatoare
stefan-banica-jr-si-fiul-cel-mare-radu-stefan
Fiul cel mai mic al lui Ștefan Bănică a început să meargă. Cum a sărbătorit solistul evenimentul
lavinia parva si stefan banica
Cum petrec zilele acestea în carantină Lavinia și Ștefan Bănică
Lavinia Pârva
N-ai să crezi ce schimbare de look a făcut Lavinia Pârva?
oana sirbu si tatal el
Top 5 actori români care le-au călcat părinţilor celebri pe urme

Comenteaza acest articol

Drama! Stefan Banica Jr a inceput sa cheleasca

by   1 min
0