Home > Slider > Drama teribilă din trecutul actriței Jessica Alba

Drama teribilă din trecutul actriței Jessica Alba

jessica alba

În spatele zâmbetului ei adorabil se ascunde o dramă cumplită. Actrița Jessica Alba are trei copii minunați cu producătorul de film Cash Warren și are o carieră de succes. Însă ceea ce e astăzi a construit cu multe sacrificii. Vedeta în vârstă de 37 de ani este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, jucând în numeroase filme. În ultimii ani, Jessica Alba a părăsit lumina reflectoarelor: a fondat The Honest Company și s-a dedicat familiei.

Mulți se întreabă, potrivit Mirror.co.uk, dacă trecutul ei întunecat a fost motivul care a stat la baza deciziei de a se retrage din showbiz. Alba a avut o copilărie dificilă, a făcut un pact de virginitate pe care l-a încălcat și a fost răpită la vârsta de 15 ani.

Pe când filma pentru serialul Flipper, în 1996, actrița când a început să primească apeluri ciudate. Jeesica Alba, pe atunci în vârstă de 15 ani, le-a respins, crezând că e vorba despre o farsă inofensivă. Dar apoi lucrurile au luat o întorsătură urâtă: a fost răpită de pe platourile de filmare și a dispărut timp de 14 ore. Vedeta a fost găsită ulterior legată, în portbagajul unei mașini. Din păcate, făptașul nu a fost prins niciodată, pentru că Alba nu a putut oferi poliției nicio informație legată de răpirea sa.

Provenind dintr-o familie incredibil de religioasă, Jessica a fost crescută după niște reguli stricte. Dar micuța Jessica se transforma într-o femeie și a început să poarte ținute provocatoare. Acest comportament nu a fost acceptat de comunitatea ei și a devenit victima abuzului fizic și verbal. Aceste agresiuni fizice au avut un impact negativ asupra ei, actrița devenind bulimică.

Crescând după principii creștine, Jessica trebuia să-și păstreze virginitatea până după căsătorie. A încălcat acest pact, binențeles după ce a cunoscut celebritatea, cu un alt actor, Michael Weatherly, partenerul ei din serialul Dark Angel, cu care a avut o relație de 4 ani. Înainte de acesta, a avut o relație „nepermisă” de familia sa ultrareligioasă cu un dansator bisexual. Îl întâlnise într-un club de homosexuali pe care-l frecventa foarte des în adolescență.

Pe Michael Weatherly l-a cunoscut când avea 18 ani. El avea 30 de ani, iar din cauza diferenței de vârstă, familia Jessicăi Alba nu a fost de acord cu relația dintre cei doi. Cu toate acestea, Weatherly a cerut-o în căsătorie când actrița a împlinit 20 de ani. S-au despărțit după 3 ani, în 2003. Câțiva ani mai târziu, Jeesica Alba declara: „Eram prea tânără, aveam 18 ani, când am început să ies cu el”. „Eram virgină. Am știu că vroiam să fiu îndrăgostită de cel cu care îmi voi pierde virginitatea”, a adăugat ea. Până la 30 de ani, actrița s-a bucurat de tinerețe și a început să flirteze cu bărbați și să aibă aventuri amoroase.

Până l-a întâlnit pe producătorul Cash Warren. S-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare la Fantastic Four. S-au căsătorit 4 ani mai târziu, în 2008. Cei doi au împreună 3 copii – Honor (născut în 2008), Haven (născut în 2011) și Hayes (născut pe 31 decembrie 2017).

Jessica Alba mai are însă un „copil”. Este vorba despre The Honest Company, o companie care realizează produse de uz casnic și de make-up fără alergeni și prietenoase cu mediul înconjurător. Compania ei era evaluată la 1 miliard de dolari în 2014.

 

Articole asemanatoare
Jessica Alba
Cum își face curaj Jessica Alba pentru scenele de sex
jessica alba
Trucuri de frumusețe învățate de la Jessica Alba
Celebritati nascute pe 28 aprilie!
Jessica Alba, noul ambasador Braun

Comenteaza acest articol

Drama teribilă din trecutul actriței Jessica Alba

by Andreea Damian   2 min
0