Home > Sex-Relatii > Drama unei femei singure: MIRABELA DAUER

Drama unei femei singure: MIRABELA DAUER

La începutul anului, în presă au apărut zvonuri conform cărora între  Mirabela Dauer şi Raoul ar exista o relaţie amoroasă. Cei doi au lămurit  lucrurile, precizând că au doar o relaţie profesională, scrie ziarulring.ro.

În ultimele zile, artista fost văzută în compania unui bărbat misterios.  Sătulă de speculaţiile presei, Mirabela a dezvăluit că nu există niciun  bărbat în viaţa ei.
“Nu am niciun iubit. Când voi fi cu cineva, îl voi arăta, nu am de ce să mă  feresc. S-a spus că eu şi Raoul suntem împreună. Raoul e prietenul meu, e ca şi  copilul meu, îmi scrie piesele, le orchestrează. Eu ştiu că e la modă să ai un  iubit mai tânăr, dar la acest capitol eu sunt demodată”, a explicat  artista.
“Când bărbaţii aud de mine, fug” De altfel, cântăreaţa a mărturisit că nu  are nevoie de o prezenţă masculină în viaţa ei întrucât e înconjurată de  bărbaţii din familie.
” Niciodată nu mi-a căzut vreun bărbat cu tronc. Eu sunt un om normal, nu  trăiesc în filme. Nu am nevoie de niciun bărbat, de ce să fiu singură-n doi?  Nimeni nu vrea să se însoare cu Mirabela Dauer, toţi se sperie. Când bărbaţii  aud de mine, fug. Eu am 45 de ani şi merg pe 28, ei vor o Bianca Drăguşanu, nu  femei ca mine, la o anumită vârstă. Sunt sigură că nu s-a născut încă perechea  mea. Eu am o viaţă frumoasă, plec în vacanţă singură sau cu familia. De ce  trebuie neapărat să am un bărbat în viaţa mea? Nu s-a născut nimeni care să stea  lângă mine sau eu să stau lângă cineva. Bărbatul din viaţa mea trebuie să mă  iubească, dacă nu mă iubeşte, nu are ce să caute lângă mine. Trebuie să fie  cealaltă jumătate a mea”, a adăugat artista.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/


Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 9 iulie!
ANGELA GHEORGHIU: Batuta de fostul sot in fata familiei, e fericita acum cu iubitul mai tanar cu 22 ani! FOTO ALBUM
APARIŢIE SOC la “Românii au talent”! Mirabela Dauer, pe scena show-ului
Uite cât de sexy era Mirabela Dauer în tinereţe

Loading...

Comenteaza acest articol

Drama unei femei singure: MIRABELA DAUER

by admin   1 min
0