Home > Lifestyle > DRAMATIC! Aura Ion murit cu numele lui pe buze!

DRAMATIC! Aura Ion murit cu numele lui pe buze!

Medicul Catalin Pivniceru isi aminteste ca avionul s-a lovit de un brad, iar apoi si-a pierdut cunostinta, revenindu-si abia dupa ce nava se prabusise. Medicul sustine ca doctorii, dupa ce si-au revenit de pe urma impactului, si-au pus singuri diagnostice si au depus eforturi pentru a se incalzi.

Tulburator este momentul in care cei prezenti la fata locului au urmarit cum Aura Ion, tanara studenta, isi da ultima suflare. Catalin Pivniceru isi aminteste ca tanara era intinsa pe jos, acoperita cu paturi si hainele medicilor, si nu putea respira.

Aura Ion a mai fost constienta cinci ore, dupa momentul impactului, iar Catalin Pivniceru sustine ca tanara putea fi salvata, daca ranitii erau descoperiti mult mai repede. Pivniceru isi aminteste ca Radu Zamfir a incercat aproape o ora sa o resusciteze pe Aura Ion, dupa ce aceasta a intrat in stop cardio-respirator, iar tanara a murit cu numele doctorului pe buze.

“Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!” au fost ultimele cuvinte rostite de Aura Ion, conform medicului Catalin Pivniceru, care a rememorat pentru jurnalistii de la Antena 1 detaliile de dupa teribilul accident. De altfel, acesta din urma sustine ca, daca salvatorii mai intarziau doua ore, ceilalti pasageri ai avionului prabusit in Muntii Apuseni ar fi avut aceeasi soarta a regretatilor Adrian Iovan si Aura Ion.

Articole asemanatoare
DRAMA incredibila a eroului din Apuseni, ARGENTIN TODEA
Momente grele pentru Dana Rogoz! Tatăl ei a murit
Fratele Simonei Trasca a murit in Inchisoarea Rahova: “E strigator la cer! Nu ne dau trupul lui acasa!”
VESTE DRAMATICĂ pentru Draga Olteanu Matei! “A MURIT în această dimineaţă”

Comenteaza acest articol

DRAMATIC! Aura Ion murit cu numele lui pe buze!

by realitatea   1 min
0