Tabu
Image default
lifestyle

Dressing Room Shopping Party

Va invitam la a doua editie din seria Fashion Parties dedicate designerilor romani. Ca si data trecuta, ne vom apropia si mai mult unii de altii si vom avea ocazia de a vedea tinute si accesorii din colectiile de sezon sau chiar preview-uri de piese din colectiile viitoare ale participantilor.

Catinca Roman revine in forta cu un concept proaspat si cu o surpriza pentru publicul masculin, Laura Lazar va fi si in ea in “scena” sosita direct de la targul Pret a Porter din Paris, Mirela Fraser ne readuce haine noi extrem de cool si versatile iar Oana Vasiloiu va asteapta cu un preview din colectiile noi de genti si cu accesorii special concepute pentru domni.

Ne vor incanta simturile sponsorii si partenerii nostri: Bristot Caffee, Egoist, Manly, Bacania Veche, Maison Dadoo, vinurile Rovinoteca, apa Bilbor si Granini.
Invitat special: pictorul Bogdan Mihai Radu.

Va asteptam, 29 ianuarie, intre orele 14.00-22.00, la showroom Oana Vasiloiu Couture Accessories, din strada Armeneasca nr. 18.

ARTICOLE SIMILARE

Courtney Love apela la prostituate pentru a găsi droguri

realitatea

Şi ei au stenogramele lor. Hugh Grant, ascultat de News of the World.

realitatea

Radiografiile lui Marilyn Monroe s-au vândut cu 45.000 de dolari

realitatea

Pink Diva vs Pink Grapefruit

realitatea

NUNTA Adinei Alberts cu Viorel Cataramă! Vinuri din anul de naştere al miresei, corul Operei Române, dar fără plicuri cu bani!

MICHELLE PFEIFFER – la liceu si azi: FOTO superbe!

Scrie un comentariu