Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Dua Lipa a lansat noul album din izolare

Dua Lipa

Dua Lipa și-a lansat cel de-al doilea album de studio din izolare. N-a fost lansarea pe care și-a dorit-o, deoarece albumul ei a fost furat și după postat pe Youtube.

Future Nostalgia urma să fie lansat pe 3 aprilie. Dar a fost lansat pe 27 martie 2020 de Warner Records, după ce a fost furat și după postat pe YouTube în totalitate cu două săptămâni înainte de lansarea inițială. În schimb, artiști precum Lady Gaga, Sam Smith și Haim au decis să amâne lansarea albumelor din cauza coronavirusului.

Începând la munca albumului la începutul anului 2018, Lipa a înscris scriitori și producători precum Jeff Bhasker, Ian Kirkpatrick, Stuart Price, Monsters and The Strangerz și alții pentru a crea melodii disco și pop cu un sentiment nostalgic și electronic. Sonic, Dua și-a găsit inspirația în muzica artiștilor pe care i-a ascultat în adolescență, precum cea a lui Gwen Stefani, Madonna, Moloko, Blondie și Outkast.

Future Nostalgia are șanse să ocupe prima poziție în Marea Britanie și să intre în top 5 din SUA, scrie BBC. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bine cotate albume din 2020 până acum, cu un scor mediu de 88 pe Metacritic.

ARTICOLE SIMILARE

Nu are iubit, dar s-a îmbrăcat mireasă. Fotografiile de nuntă au devenit virale

Andreea Damian

De ce sunt nevoiți Lidia Buble și Răzvan Simion să se revadă după ce s-au despărțit

Tabu Tabu

Tatuajele nu prea mai sunt cool – Levine și Bieber demonstrează asta

realitatea

Lili Sandu, abandonată de Dragobete

Tabu Tabu

Adevărul despre mâncarea expirată: datele de pe ambalaje generează munți de deșeuri

Andreea Damian

Ce își dorește să facă Andreea Antonescu după 15 mai! De ce îi e dor vedetei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu