Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond

Cântăreața britanică Dua Lipa ar putea interpreta piesa de pe coloana sonoră a celui de-al 25-lea film din seria James Bond. Informația nu a fost confirmată, însă bateristul trupei Years & Years, o formație britanică de muzică electronică, a declarat acest lucru în timpul unei emisiuni de radio.

În discuții cu producătorii seriei James Bond ar fi fost și Paloma Faith, susțin ziarele din Marea Britanie. Însă Mikey Goldsworthy a anunțat accidental că noua temă a producţiei cu agentul 007  va fi cântată de Dua Lipa, punând capăt tuturor speculațiilor. Brusc, moderatorul emisiunii, difuzată la BBC Radio5 Live, a căutat lămuriri. Mikey Goldsworthy: „Nu ar fi trebuit să spun asta. (…) Îmi pare rău acum. Am distrus totul”, a încercat el să se scuze.

Despre Dua Lipa se știe că are 22 de ani și că e o artistă solo de succes. Hiturile ei „Hello” și „New Rules” au dominat topurile muzicale și a avut mai multe colaborări muzicale de succes cu Martin Garrix, Sean Paul și Calvin Harris. Fostul fotomodel a primit o ofertă din partea producătorilor seriei James Bond de a deveni fată Bond.

James Bond 25 va avea premiera pe 8 noiembrie 2019 și se va numi cel mai probabil „Shatterhand”. Deși nu a fost confirmată în mod oficial persoana responsabilă de regie, este foarte probabil ca aceasta să fie Danny Boyle. Filmările vor începe la Studiourile Pinewood din 3 decembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Melanie Griffith are nasul distrus de cancer. A avut curaj să pozeze nemachiată

Andreea Damian

A murit actrița din „Two and a Half Man”. Conchata Ferrell avea 77 de ani

Andreea Damian

Emoții mari pentru Jojo! S-a implicat într-un proiect fabulos

Tabu Tabu

Lucian Viziru, ex Gaz pe foc, a împlinit 10 ani de relație

Tabu Tabu

Cleopatra Stratan confirmă relația cu Edward Sanda

Tabu Tabu

Katy Perry a dezvăluit sexul bebelușului

Andreea Damian

Scrie un comentariu