Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond

Cântăreața britanică Dua Lipa ar putea interpreta piesa de pe coloana sonoră a celui de-al 25-lea film din seria James Bond. Informația nu a fost confirmată, însă bateristul trupei Years & Years, o formație britanică de muzică electronică, a declarat acest lucru în timpul unei emisiuni de radio.

În discuții cu producătorii seriei James Bond ar fi fost și Paloma Faith, susțin ziarele din Marea Britanie. Însă Mikey Goldsworthy a anunțat accidental că noua temă a producţiei cu agentul 007  va fi cântată de Dua Lipa, punând capăt tuturor speculațiilor. Brusc, moderatorul emisiunii, difuzată la BBC Radio5 Live, a căutat lămuriri. Mikey Goldsworthy: „Nu ar fi trebuit să spun asta. (…) Îmi pare rău acum. Am distrus totul”, a încercat el să se scuze.

Despre Dua Lipa se știe că are 22 de ani și că e o artistă solo de succes. Hiturile ei „Hello” și „New Rules” au dominat topurile muzicale și a avut mai multe colaborări muzicale de succes cu Martin Garrix, Sean Paul și Calvin Harris. Fostul fotomodel a primit o ofertă din partea producătorilor seriei James Bond de a deveni fată Bond.

James Bond 25 va avea premiera pe 8 noiembrie 2019 și se va numi cel mai probabil „Shatterhand”. Deși nu a fost confirmată în mod oficial persoana responsabilă de regie, este foarte probabil ca aceasta să fie Danny Boyle. Filmările vor începe la Studiourile Pinewood din 3 decembrie.

ARTICOLE SIMILARE

“Îmi placi foarte mult! Pupă-mă!”

realitatea

Ce poveste specială au graviduța Roxana Blagu (ex-Trident) și prietenele ei

Tabu Tabu

Corina din ce în ce mai sexy pe internet

Tabu Tabu

Eminem îi critică pe cei care nu poartă măşti de protecţie printr-o piesă nouă

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow, exploatată de un bărbat

Andreea Damian

Eva Longoria dezvăluie cine a convins-o să investească în fotbal alături de Serena Williams și Natalie Portman

Andreea Damian

Scrie un comentariu