Home > Agenda > Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond

Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond

Cântăreața britanică Dua Lipa ar putea interpreta piesa de pe coloana sonoră a celui de-al 25-lea film din seria James Bond. Informația nu a fost confirmată, însă bateristul trupei Years & Years, o formație britanică de muzică electronică, a declarat acest lucru în timpul unei emisiuni de radio.

În discuții cu producătorii seriei James Bond ar fi fost și Paloma Faith, susțin ziarele din Marea Britanie. Însă Mikey Goldsworthy a anunțat accidental că noua temă a producţiei cu agentul 007  va fi cântată de Dua Lipa, punând capăt tuturor speculațiilor. Brusc, moderatorul emisiunii, difuzată la BBC Radio5 Live, a căutat lămuriri. Mikey Goldsworthy: „Nu ar fi trebuit să spun asta. (…) Îmi pare rău acum. Am distrus totul”, a încercat el să se scuze.

Despre Dua Lipa se știe că are 22 de ani și că e o artistă solo de succes. Hiturile ei „Hello” și „New Rules” au dominat topurile muzicale și a avut mai multe colaborări muzicale de succes cu Martin Garrix, Sean Paul și Calvin Harris. Fostul fotomodel a primit o ofertă din partea producătorilor seriei James Bond de a deveni fată Bond.

James Bond 25 va avea premiera pe 8 noiembrie 2019 și se va numi cel mai probabil „Shatterhand”. Deși nu a fost confirmată în mod oficial persoana responsabilă de regie, este foarte probabil ca aceasta să fie Danny Boyle. Filmările vor începe la Studiourile Pinewood din 3 decembrie.

Articole asemanatoare
dua lipa
Dua Lipa demonstrează că hamurile arată cool și pe o femeie
James Bond
No Time To Die este titlul noului film James Bond
agent 007
Următorul agent 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare
James Bond
Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare

Comenteaza acest articol

Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond

by Andreea Damian   1 min
0