Home > Slider > Dua Lipa va face show în finala UEFA Champions League

Dua Lipa va face show în finala UEFA Champions League

dua lipa

Artista britanică Dua Lipa va urca pe scena din Kiev, de la NSC Olimpiyskiy Stadium, pe 26 mai, înainte de mult așteptatul meci dintre Liverpool (Anglia) și Real Madrid (Spania). Showul muzical va fi unul dintre cele mai importante momente din cariera cântăreței de 22 de ani.

„Sunt foarte încântată că voi avea ocazia să fac ceva diferit, <out of the box>, ceva ce nu am ocazia să fac în mod normal în cadrul spectacolelor mele”, a declarat Dua Lipa.

Dua Lipa a mai spus că show-ul va fi o surpriză totală, însă are de gând să îi ridice pe toți iubitorii dansului de pe scaune. Cântăreața a recunoscut că nu a mai fost până acum la un meci de fotbal până acum, însă tatăl și fratele ei mai mic susțin echipa Arsenal.

Ultima piesă lansată de Calvin Harris  este o colaborare cu Dua Lipa. „One Kiss” a fost declarată piesa săptămânii la BBC Radio 1 și se apropie de 60 de milioane de vizualizări pe YouTube (lyric video) și 15 milioane de vizualizări pentru clipul oficial, apărut acum câteva zile.

Albumul ei de debut, „Dua Lipa”, a fost în fruntea topurilor în 2017, iar piesa „IDGAF”, s-a aflat în topul clasamentului britanic. Tot la începutul anului 2017, artista a fost în top 15 cu 3 piese în mod simultan, „Scared to be lonely” (în colaborare cu Martin Garrix), „No lie” (alături de Sean Paul) și „Be the one”.

Meciul dintre Liverpool și Real Madrid  va fi difuzat în peste 200 de țări din întreaga lume. Ambele echipe promit un spectacol pe terenul de fotbal, iar suporterii ambelor echipe așteaptă cu nerăbdare să-și vadă echipa campioană. „Suntem încântați s-o întâmpinăm pe Dua Lipa la Kiev”, a declarat directorul de marketing al UEFA, Guy-Laurent Epstein. „Aceasta va oferi mulțimii energia de care are nevoie înainte de începerea jocului”, a completat el.

Articole asemanatoare
Dua Lipa
Dua Lipa a lansat noul album din izolare
dua lipa
Dua Lipa demonstrează că hamurile arată cool și pe o femeie
Dua Lipa îngrozită după ce fanii ei au fost târâți afară de la un concert din Shanghai
Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond

Comenteaza acest articol

Dua Lipa va face show în finala UEFA Champions League

by Andreea Damian   1 min
0