Tabu
lifestyle

Dubai dincolo de #Pandemie! Ce se întâmplă în viitorul apropiat cu orașul

dubai burj Khalifa (Dusk) Panorama

Lumea intră în normal și acest lucru se intamplă și cu cel mai frumos și luminat loc de pe pământ, Dubaiul. Încet încet, se deschid locurile care pot fi vizitate și acestea sunt cu adevărat strălucitoare. Tabu îți spune în continuare cum sunt reglulile și ce se va întâmplă în continuare.

Compania Lufthansa își va relua zborurile din Germania spre Dubai în luna iunie. Compania va avea 3 zboruri pe săptămână de la Frankfurt către Emirate, cu tarife începând de la 2.235 dirhami. Aprobarea Guvernului a venit pentru data de 7 iunie ca dată a primului zbor. Cursele vor continua între destinații odată la două zile. “Prin zborurile programate în iunie, avem o contribuție importantă la revitalizarea infrastructurii aviației”, a spus Harry Hohmeister din partea German Lufthansa Airline Group.

“Oamenii doresc și pot să călătorească din nou, fie în vacanță fie în scop de business. De aceea, vom continua să ne extindem oferta pas cu pas în următoarele luni și să conectăm țările din Europa între ele și Europa cu restul lumii.”Pasagerii care vor zbura la bordul aeronavelor Lufthansa va trebui să poarte mască și trebuie să se aștepte la o securitate strictă și la reglementări de igienă. Asta ar putea aduce cu sine timpi mai mari de așteptare la checkpoints și servicii restricționate de mâncare la bord. Pasagerii trebuie, de asemenea, să verifice regulile de intrare și de carantină ale țărilor în care urmează a călători înainte de a-și rezerva biletele și de a pleca.

dubai frame
dubai frame

Parcurile își continuă redeschiderea începută din 12 Mai

Dubai a planificat o redeschidere graduală, în trei faze, a parcurilor publice care au fost închise în Dubai din cauza pandemiei de Covid-19. Prima fază, care a început în data de 12 Mai, include zonele exterioare și 72 de spatii pentru familie.

“Serviciile din parcuri au fost restaurate în cooperare cu partenerii municipalității și cu acționarii, după studierea datelor relevante și a noilor evoluții în ceea ce privește Coronavirus, dar și în conformitate cu reglementările și deciziile Dubai Health Authority (DHA) și ale Crisis and Disasters Management Authority,” a spus Dawoud Al Hajri, director general al Municipalității Dubai.

În cea de-a doua fază, care a început în data de 18 Mai, se vor redeschide alte 70 de parcuri – parcuri din cartiere și parcuri precum Miracle Cave și Glasshouse în Quranic Park. A treia fază se va implementa în data de 25 Mai și include parcurile Mushrif, Al Mamzar, Al Khor, Zabeel și Al Safa.

dubai
dubai

Poliția din Dubai a introdus proiectul “Ride with Dubai Bikers Unit”

Poliția a îndemnat populația să se ofere voluntar într-o inițiativă pe biciclete, cu scopul de a educa oamenii cu privire la măsurile ce trebuie luate pentru prevenirea răspândirii Coronavirus. Colonelul Mohammad Ahli, Deputy director al Criminal Investigation Department (CID) la Dubai Police, a spus că noua inițiativă va permite voluntarilor să meargă pe bicicletele poliției și să răspândească vestea despre boală.

A mai spus că este un act de responsabilitate socială. “Inițiativa țintește să crească gradul de cunoaștere asupra măsurilor de precauție care contribuie la prevenirea răspândirii coronavirus. Este parte din Campania ‘We Are All Responsible’, lansată ca suport al luptei împotriva COVID-19,” a mai punctat Ahli. Voluntarii patrulează pe străzile din Dubai pe biciclete și explică oamenilor despre distanța socială și distribuie măști celor care nu le poartă.

Ei patrulează în zonele cunoscute iubitorilor Emiratului precum JBR, Arabian Ranches, City Walk, Sheikh Mohammad bin Rashid Boulevard și zonele Al Khawaneej ale Dubai. Două dintre condițiile de voluntariat sunt să aibă o condiție fizică ce le permite mersul pe bicicletă și să dețină un certificat prin care atestă ca nu sunt infectați cu Coronavirus. “Există și un supraveghetor al echipelor pe biciclete, care are grijă ca voluntarii să primească echipament de protecție. Și mai există și un paramedic. Participanților li se vor oferi și jachete de poliție”, a mai spus căpitanul Mohammad.

ARTICOLE SIMILARE

Winona Ryder, realibilitare printr-o ședință foto retro

realitatea

SECRETELE Andreei Marin, dezvaluite de Cove!

Ana Wagner și dantelele din porțelan

realitatea

Copiii lui Brad și ai Angelinei merg la școală în Ungaria

realitatea

Natalie Portman, cu chiloții la vedere

realitatea

GABRIELA CRISTEA s-a despartit de sotul ei! IMAGINI sfasietoare!

Scrie un comentariu