Tabu
PEOPLE Slider

Ducesa Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea bebeluș?

Kate Middleton

De câteva săptămâni încoase, publicațiile străine scriu că ducesa de Cambridge este însărcinată a patra oară. L-a născut pe prințul Louis, în urmă cu aproape 7 luni, și deja circulă zvonuri despre o nouă sarcină. Știm deja că Meghan Markle este cea însărcinată de fapt și așteaptă să se nască primul ei copil cu prințul Harry.

Kate Middleton și prințul William nu așteaptă probabil prea curând cel de-al patrulea copil împreună, deși ducesa a declarat în repetate rânduri că și-ar dori patru copii. Au apărut câteva zvonuri potrivit cărora ducele de Cambridge și soția sa își fac planuri pentru al patrulea copil. Dar Palatul Kensington a emis mai multe comunicate care le respingeau. Și totuși, pe cine să credem?

„Kate a spus întotdeauna că vrea patru copii și acum se pare că i se va împlini dorința”, ar fi declarat o sursă din apropierea Palatului. „William și Kate sunt foarte surprinși, dar și foarte fericiți. Simt că familia lor este completă, a adăugat sursa. Potrivit zvonurile lansate de curând, Kate Middleton ar urma să nască din nou în luna februarie a anului viitor. Deși acest zvon nu a fost respins categoric, este clar că nu se va naște un nou bebeluș regal în familia prințului William, judecând după fotografiile cu Kate de la cele mai recente evenimentele oficiale. Pentru că burtica de graviduță era vizibilă anul trecut pe vremea asta și la născut pe mezin – prințul Louis – în luna aprilie 2018.

Nu după mult timp, revista Star anunța că ducesa așteaptă un al patrulea copil. Publicația americană a susținut, de asemenea, că ducii de Cambridge nu doreau să dea încă vestea, pentru a nu-i pune în umbră pe ducii de Sussex,  dar zvonul a fost desființat de Gossip Cop.

Toți cei patru copii ai Reginei Elisabeta a II-a  –  Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward – au câte doi copii, singurii care au rupt tradiția fiind Prințul William și Ducesa de Cambridge, care au deja trei și, după câte se pare, au de gând să urmeze exemplul suveranei, bunica lor. Deși nu este exclus ca KAte Middleton să mai facă un al patrulea copil la un moment dat, admiratorii Casei Regale britanice nu ar trebui să se aștepte să audă o asemenea veste în curând.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bucurestiul in weekend, 10-12 februarie

realitatea

Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei

Tabu Tabu

Mario Fresh a împlinit 21 de ani – cum a fost sărbătorit solistul

Tabu Tabu

Care sunt șansele să rămâi însărcinată dintr-un ovul congelat

Andreea Damian

Fiica lui Eminem a vorbit deschis despre adevărata relație pe care o are cu tatăl ei

Andreea Damian

Cum arată fetiţa fostului principe Nicolae. Fotografia care topește inimile internauților

Andreea Damian

Scrie un comentariu