Home > Slider > Ducesa Meghan i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Elton John. Artistul a acceptat pe loc!

Ducesa Meghan i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Elton John. Artistul a acceptat pe loc!

Elton John

Meghan Markle i-a cerut lui Sir Elton John să îi dea lecții de pian bebeleușului pe care urmează să-l nască luna viitoare. Ducesa de Sussex îl consideră pe artistul britanic drept „persoana potrivită” pentru a-i oferi copilului lecţii muzicale.

Ducii îl admiră nespus de mult pe cântărețul în vârstă de 72 de ani, invitându-l chiar și la nunta lor regală de anul trecut. „Meghan și Harry îl adoră pe Elton și l-au rugat să le cânte la nuntă”, a spus o sursă din apropierea ducilor pentru cotidianul The Sun. „Meghan spune că (Elton John) este persoana potrivită pentru a-i învăța copilul să cânte la pian”, a completat aceasta.

Artistul a acceptat propunerea ducesei, deoarece muzica joacă un rol important în vieţile amândurora. Acesta a interpretat la nunta regală din mai 2018 patru din hiturile sale: „Your Song”, „Circle of Life”, „I’m Still Standing” și „Tiny Dancer” și a avut și o relație specială cu prințesa Diana, care a murit în 1997, la vârsta de 36 de ani.

Legendarul muzician a lăudat recent cuplul princiar pentru implicarea atâtor culturi la nunta lor. „A fost minunat să fiu acolo. Predica a ținut-o un preo afro-american, a fost corul gospel, o mireaslă birasială, talentat violoncelist în vârstă de 19 ani – se simțea că e o petrecere (…) Să fii la prima nuntă regală multirasială din Marea Britanie a fost uimitor”, a spus artistul extrem de încântat.

Prințul Harry, de 34 de ani, și soția acestuia, Meghan Markle, de 37 de ani, vor deveni părinți luna viitoare. Cu doar două săptămâni înainte ca bebelușul să se nască, ducii se bor muta la Frogmore Cottage, din incinta Castelului Windsor, acolo unde anul trecut și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Articole asemanatoare
Elton John
Elton John, pierderi financiare uriașe din cauza pandemiei. A fost nevoit să renunțe la trupă
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare

Comenteaza acest articol

Ducesa Meghan i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Elton John. Artistul a acceptat pe loc!

by Andreea Damian   1 min
0