Home > Slider > Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Kate Middleton

Dincolo de tot ce a speculat presa, se pare că Meghan Markle și Kate Middleton nu au îngropat securea războiului! Tensiunea dintre cele două ducese este și mai mare după ce soția prințului Harry a născut la începutul lunii un băiețel.

Un angajat de la Palat a mărturisit publicației Woman’s Day că Meghan le-a permis în sfârșit prințului William și soției acestuia, Kate Middleton, să-l întâlnească pe micuțul Archie, la mijlocul săptămânii trecute. Vizita s-a produs la mai mult de o săptămână de când ducesa de Sussex a născut. Și, spun cârcotașii, proaspăta mămică nu și-a primit cumnata cum se cuvine, ba mai mult, a făcut-o să plângă.

Se pare că ducesa de Cambridge a fost nerăbdătoare să-și cunoască nepoțelul. Mamă la rândul ei, Kate i-a oferit lui Meghan numeroase sfaturi despre îngrijirea bebelușului.

La rândul ei, soția prințului Harry a primit-o foarte rece și i-a dat o listă de instrucțiuni de care să țină cont înainte de a se apropia de fiul ei: să se îmbrace cu haine pe care nu le-a purtat în preajma copiilor, pentru a se asigura că nu aduce germeni. De asemenea, Meghan Markle nu i-a permis să-I aducă bebelușului ei cadouri, să nu îi mai ofere sfaturi de parenting și nici să-I sărute copilul.

Această sursă susține că ea (n.r. Kate Middleton) și prințul William nu au voie să-l țină pe Archie în brațe. Iar cei mici – prințul George, prințesa Charlotte, prințul Louis – nu au voie să-și întâlnească verișorul până când acesta nu va împlini cel puțin 3 luni. Și asta la cererea expresă a lui Meghan, spune sursa citată de Woman’s Day.

„Kate a plecat cu inima frântă. Nu știe cum le va spune copiilor că nu-și pot cunoaște verișorul pe care își doresc foarte mult să-l întâlnească. Imediat ce a intrat în mașină, (Kate) a izbucnit în lacrimi”, a dezvăluit sursa.

Până la botez, care va avea loc peste câteva săptămâni, micuţul Archie nu va fi văzut în public.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!
meghan markle
Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse
kate middleton
Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa

9 Responses

 1. Pingback : Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi – RO-Stiri.com

 2. Pingback : Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi - Stiri eZZ

 3. maria

  daca a făcut aceste lucruri, inseamna ca e neam prost. o badaranca americanca. in europa nu se găsea o mulatra, pe bune, harry? acuma tragi ponoasele…

 4. alexandra

  Nu am placut-o niciodata pe aceasta… actrita. Se vede ca nu m-am inselat. Este o vorba in popor ,, rama cand isi deschide ochii te musca mai rau ca sarpele”.

 5. Britanicii nu o plac foarte mult.
  Dupa moartea reginei, Harry va fi obligat sa se desparta de ea, daca nu, va avea soarta printesei Diana.
  E o maimuta nenorocita, nu merita viata asta frumoasa.
  E o bacterie ucigasa

 6. Dana

  Educatie pe sponci, niet cultur, in cap nimic. Pardon, progresisme, aferent trendului hollywoodian.
  O monarhie solida chiar n.avea nevoie de compromisuri pt a se arata deschisa la mode mundane.

Comenteaza acest articol

Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

by Andreea Damian   1 min
9