Home > Slider > Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Kate Middleton

Dincolo de tot ce a speculat presa, se pare că Meghan Markle și Kate Middleton nu au îngropat securea războiului! Tensiunea dintre cele două ducese este și mai mare după ce soția prințului Harry a născut la începutul lunii un băiețel.

Un angajat de la Palat a mărturisit publicației Woman’s Day că Meghan le-a permis în sfârșit prințului William și soției acestuia, Kate Middleton, să-l întâlnească pe micuțul Archie, la mijlocul săptămânii trecute. Vizita s-a produs la mai mult de o săptămână de când ducesa de Sussex a născut. Și, spun cârcotașii, proaspăta mămică nu și-a primit cumnata cum se cuvine, ba mai mult, a făcut-o să plângă.

Se pare că ducesa de Cambridge a fost nerăbdătoare să-și cunoască nepoțelul. Mamă la rândul ei, Kate i-a oferit lui Meghan numeroase sfaturi despre îngrijirea bebelușului.

La rândul ei, soția prințului Harry a primit-o foarte rece și i-a dat o listă de instrucțiuni de care să țină cont înainte de a se apropia de fiul ei: să se îmbrace cu haine pe care nu le-a purtat în preajma copiilor, pentru a se asigura că nu aduce germeni. De asemenea, Meghan Markle nu i-a permis să-I aducă bebelușului ei cadouri, să nu îi mai ofere sfaturi de parenting și nici să-I sărute copilul.

Această sursă susține că ea (n.r. Kate Middleton) și prințul William nu au voie să-l țină pe Archie în brațe. Iar cei mici – prințul George, prințesa Charlotte, prințul Louis – nu au voie să-și întâlnească verișorul până când acesta nu va împlini cel puțin 3 luni. Și asta la cererea expresă a lui Meghan, spune sursa citată de Woman’s Day.

„Kate a plecat cu inima frântă. Nu știe cum le va spune copiilor că nu-și pot cunoaște verișorul pe care își doresc foarte mult să-l întâlnească. Imediat ce a intrat în mașină, (Kate) a izbucnit în lacrimi”, a dezvăluit sursa.

Până la botez, care va avea loc peste câteva săptămâni, micuţul Archie nu va fi văzut în public.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle și-a lansat colecția de haine
Meghan Markle
Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină
meghan markle
Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public
Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

9 Responses

 1. Pingback : Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi – RO-Stiri.com

 2. Pingback : Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi - Stiri eZZ

 3. maria

  daca a făcut aceste lucruri, inseamna ca e neam prost. o badaranca americanca. in europa nu se găsea o mulatra, pe bune, harry? acuma tragi ponoasele…

 4. alexandra

  Nu am placut-o niciodata pe aceasta… actrita. Se vede ca nu m-am inselat. Este o vorba in popor ,, rama cand isi deschide ochii te musca mai rau ca sarpele”.

 5. Britanicii nu o plac foarte mult.
  Dupa moartea reginei, Harry va fi obligat sa se desparta de ea, daca nu, va avea soarta printesei Diana.
  E o maimuta nenorocita, nu merita viata asta frumoasa.
  E o bacterie ucigasa

 6. Dana

  Educatie pe sponci, niet cultur, in cap nimic. Pardon, progresisme, aferent trendului hollywoodian.
  O monarhie solida chiar n.avea nevoie de compromisuri pt a se arata deschisa la mode mundane.

Comenteaza acest articol

Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

by Andreea Damian   1 min
9