Home > Lifestyle > Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

Meghan Markle

Ducii de Sussex își vor petrece luna de miere în Canada, într-o staţiune populară în rândul membrilor familiei regale, potrivit tmz.com.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au ales ca destinație de vacanță Fairmont Jasper Park Lodge din provincia Alberta, o cabană cunoscută chiar ca „Refugiul regal”, potrivit unor surse apropiate cuplului. Nu se ştie deocamdată care este perioada exacă a sejurului acestora.

Considerat un „paradis canadian”, cabana a găzduit de-a lungul timpului membri ai familiei regale britanice, dar şi vedete de la Hollywood.

Înainte de căsătorie, revista People a scris că prinţul Harry şi Meghan îşi vor petrece luna de miere într-un camping de lux situat în Kaokoland, o zonă sălbatică din Namibia. Ducii de Sussex au ales să nu plece imediat după căsătorie în luna de miere, urmând să participe la o serie de evenimente oficiale.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat la Capela St. George din cadrul Castelului Windsor.

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare
Meghan Markle
Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi
prințesa diana
Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină

Comenteaza acest articol

Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

by Andreea Damian   1 min
0