Home > Lifestyle > Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

Meghan Markle

Ducii de Sussex își vor petrece luna de miere în Canada, într-o staţiune populară în rândul membrilor familiei regale, potrivit tmz.com.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au ales ca destinație de vacanță Fairmont Jasper Park Lodge din provincia Alberta, o cabană cunoscută chiar ca „Refugiul regal”, potrivit unor surse apropiate cuplului. Nu se ştie deocamdată care este perioada exacă a sejurului acestora.

Considerat un „paradis canadian”, cabana a găzduit de-a lungul timpului membri ai familiei regale britanice, dar şi vedete de la Hollywood.

Înainte de căsătorie, revista People a scris că prinţul Harry şi Meghan îşi vor petrece luna de miere într-un camping de lux situat în Kaokoland, o zonă sălbatică din Namibia. Ducii de Sussex au ales să nu plece imediat după căsătorie în luna de miere, urmând să participe la o serie de evenimente oficiale.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat la Capela St. George din cadrul Castelului Windsor.

Articole asemanatoare
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana
Meghan Markle
Meghan Markle scrie o carte pentru copii
Meghan Markle
Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru birou
Prințul Harry
Prințul Harry vrea să aibă maximum doi copii ca să salveze planeta

Comenteaza acest articol

Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

by Andreea Damian   1 min
0