Tabu
Image default
PEOPLE

După 20 de ani de când a plecat din țară Cătălina Toma încă mai cântă și e la fel de sexy

În urmă cu peste 20 de ani solista s-a remarcat datorită look-ului ei sexy și extravagant și a pieselor R&B pe care le-a interpretat alături de La Familia, Marijuana sau BUG Mafia. Deși a plecat din țară în SUA, Cătălina Toma nu a renunțat la muzică și are și alte preocupări. Însă cânta în continare și primește multe propuneri de colaborări.

solista-catalina-toma
solista-catalina-toma

Sexoasa solistă care a plecat din România în urmă cu peste 20 de ani se află în SUA unde face mai multe lucruri. “Am plecat din țară pentru că mi-am dorit o viață mai bună; atunci când am constatat că în România talentul meu nu a mai fost apreciat (prin urmare, a interferat și cu stilul meu de viață), mi-am spus că e timpul să îmi creez oportunități noi și că doar încercând un alt climat artistic și cultural, pot crește și că persoană nu doar că artist. Mi-am dorit dintotdeauna o carieră internațională deoarece, am știut că pot mai mult”, a povestit ea pentru www.bravonet.ro “Sunt în SUA… Muzica va ocupa întotdeauna locul întâi. Am lucrat la diferite proiecte care nu s-au finalizat din motive politice. Acum lucrez în continuare la noi proiecte, și dacă de data aceasta îmi va plăcea rezultatul 100% am să le și lansez pe piață. Am decis de ceva timp să revin în totalitate la muzică. Printre altele, studiez real estate și am făcut

catalina-inregsitraeza
catalina-inregsitraeza

și niște cursuri de modă pentru a îmi ajută cealaltă parte creativă să se manifesteze. Mi-am redescoperit o pasiune mai veche din copilărie desenul, care acum se connectează cu designul. Am citit ca de obicei, și am încercat să învăț lucruri noi despre producția muzicală, mixaj și mastering. Am multe cereri de colaborări din România. Acum încerc să aleg ce mi se potrivește. Voi acceptă colaborările care mă avantajează. Unele instrumentale pe care le-am primit sună foarte bine, iar altele, au un vibe prea clasic, asemănător cu cel din 99, care pe mine nu mă mai reprezintă. Suntem în 2020″, a mai povestit ea pentru aceeași sursă.

ARTICOLE SIMILARE

Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită

Andreea Damian

Loredana a scos de la naftalină amintirile din liceu

Tabu Tabu

Lili Sandu a anunțat vestea cea mare de Sfântul Valentin! Va deveni mămică anul acesta

Tabu Tabu

JLo, în bikini de ziua ei. Ce dietă o ajută să se mențină în formă la 49 de ani

Andreea Damian

Drama lui Seal. E supus durerii încă din tinerețe

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Andreea Damian

Scrie un comentariu